„Bucks“ žvaigždė G. Antetokounmpo kairės kojos kelį susižeidė likus žaisti 7 minutes iki trečio kėlinio pabaigos, kai svečiai dar vijosi aikštės šeimininkus 52:62. Graikas pašoko, prie krepšio ir tarp kelių žaidėjų nesėkmingai nusileido ant kairės kojos.

Dukart lygos MVP titulą laimėjęs žaidėjas keletą minučių negalėjo pasikelti nuo grindų, kęsdamas skausmą.

Iš aikštės į rūbinę nusigauti jam padėjo jo komandos draugas ir brolis Thanasis. Vėliau jis grįžo ant atsarginių suolo, tačiau „Bucks“ paskelbė, kad jų žvaigždė tą dieną daugiau nebežais.

Tuo pasinaudojo „Hawks“ krepšininkai – visas rungtynes pirmavę jie padidino savo persvarą iki 20 taškų ir galiausiai šventė pergalę.

G. Antetokounmpo po didžiosios pertraukos pelnė 8 iš savo 14 taškų. Milvokio klubas teigė, kad daugiau dėl traumos paaiškės po atliktų tyrimų.

„Hawks“ taip pat šiose rungtynėse vertėsi be savo rezultatyviausio žaidėjo Trae Youngo, kuris negalėjo žaisti dėl traumos.

Hawks“: Lou Williamsas 21, Bogdanas Bogdanovičius 20, Kevinas Huerteris ir Clintas Capela po 15, Camas Reddishas 12, Danilo Gallinari 10.

Bucks“: Jrue Holiday 19 (9 rez.p.), Khrisas Middletonas 16, Giannis Antetokounmpo 14 (8 atk.k.).

Kitas serijos rungtynes komandos žais ketvirtadienį Milvokyje. NBA Vakarų konferencijos finalo serijoje 3-2 Finikso „Suns“ pirmauja prieš Los Andželo „Clippers“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)