Vakarų konferencijos ketvirtfinalio seriją LeBrono Jameso komanda pralaimėjo 2-4.

Nepadėjo nė į „Lakers“ starto penketą po traumos grįžęs Anthony Davisas, kuris sužaidė tik 5 min., niekuo nepasižymėjo ir daugiau ant parketo nebežengė.

Rungtynės šeimininkams prasidėjo tragiškai, o antrame kėlinyje „Suns“ buvo įgiję net 29 taškų persvarą.

Angelų miesto atstovai nepasidavė ir mėgino artėti prie varžovų, tačiau svečiai nesutriko, išlaikydami dviženklį atstumą.

Monty Williamso auklėtinius į lemiamą pergalę vedė geriausias karjeros rungtynes atkrintamosiose varžybose sužaidęs gynėjas Devinas Bookeris, pataikęs net 8 tritaškius iš 10 ir surinkęs 47 taškus bei atkovojęs 11 kamuolių.

Tiesa, pačioje susitikimo pabaigoje „Suns“ lyderis buvo išvarytas iš aikštės po apsižodžiavimo su varžovais, tačiau jo nuotaikos tai nesugadino.

Paskutiniame ketvirtyje komandos žaidimui patikimai dirigavo įžaidėjas Chrisas Paulas, kuris pats pelnė tik 8 taškus, bet išdalino 12 rezultatyvių perdavimų.

„Lakers“ ekipai L. Jamesas sumetė 29 taškus, atkovojo 9 kamuolius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus. Veteranas pirmą kartą karjeroje priverstas baigti pasirodymą pirmame atkrintamųjų etape.

Reguliariajame sezone „Suns“ Vakaruose užėmė antrą vietą, „Lakers“ buvo septinti.

Po 11 metų pertraukos atkrintamosiose varžybose dalyvaujantys Finikso krepšininkai konferencijos pusfinalyje surems ietis su Denverio „Nuggets“.

„Lakers“: LeBronas Jamesas 29, Dennisas Schroderis 20, Kentaviousas Caldwellas-Pope'as 19, Talenas Hortonas-Tuckeris ir Wesley Matthewsas – po 12.

„Suns“: Devinas Bookeris 47, Jae Crowderis 18, Mikalas Bridgesas ir Cameronas Johnsonas – po 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)