„Clippers“ 29 taškus pelnė ir 10 kamuolių atkovojo Kawhi Leonardas, 20 taškų pridėjo Paulas George'as, 15 – Reggie Jacksonas.

Iniciatyvą serijoje iš rankų paleidusios „Mavericks“ komandos gretose rezultatyviausias su 19 taškų buvo Luka Dončičius, tačiau šį kartą slovėno metimai dažniau skriejo pro šalį, nei skrosdavo tinklelį.

Puolėjas pataikė 8 iš 17 dvitaškių ir tik 1 iš 7 tritaškių, netaiklios buvo ir visos 5 europiečio mestos baudos. Taip pat Luka atkovojo 6 kamuolius ir atliko tiek pat rezultatyvių perdavimų, padarė 4 klaidas.

Kristapo Porzingio sąskaitoje – 18, Bobano Marjanovičiaus – 12 taškų.

Penktosios serijos rungtynės vyks Los Andžele.

Policija areštuoja "Celtics" sirgalių

Tuo metu Rytų konferencijos ketvirtfinalio rungtynes Bostone vainikavo skandalas. JAV žiniasklaida praneša, kad vienas iš vietos „Celtics“ klubo fanų buvo areštuotas policijos pareigūnų, nes į aikštę paliekantį Kyrie Irvingą metė plastmasinį vandens butelį.

Butelis praskriejo greta Bruklino „Nets“ komandos žvaigždės galvos.

„Nets“ pasiekė pergalę 141:126 (33:34, 40:26, 39:31, 29:35) ir serijoje iki keturių pergalių pirmauja 3-1.

„Puiku, kad žmonės nusiperka bilietus ir ateina pasižiūrėti rungtynių. Tačiau mes juk ne teatre. Ir apskritai, juk mes įprastai nemėtome pomidorų ir kitų pašalinių daiktų į atlikėjus“, – po rungtynių piktinosi K. Irvingas. Tai jau antras atvejis per pastarąsias savaites, kai NBA rungtynių žiūrovas pažeidžia arenų taisykles – prieš kurį laiką kukūrzų spragėsiai buvo išpilti ant Russello Westbrooko galvos.


K. Irvingas su 39 taškais (11 rez. perd.) buvo antras pagal rezultatyvumą tarp nugalėtojų. Pats rezultatyviausias su 42 taškais (14/20 metimų iš žaidimo, 11/11 baudų buvo Kevinas Durantas.
Jamesas Hardenas pridėjo 23 taškus.

Pralaimėjusiems 40 taškų (17/17 baudų) surinko Jaysonas Tatumas, po 16 – Evanas Fournier ir Marcusas Smartas.

Penktosios serijos rungtynės vyks Brukline.


Serijoje 3-1 jau pirmauja ir Atlantos „Hawks“ ekipa, kuri kitoje Rytų konferencijos ketvirtfinalio serijoje savo taisykles diktuoja Niujorko „Knicks“ krepšininkams.

Ketvirtas rungtynes Niujorke „vanagai“ laimėjo 113:96 (25:26, 28:23, 35:22, 25:25). Nugalėtojams 27 taškus surinko Trae Youngas, 22 – Johnas Collinsas. „Knicks“ 23 taškus surinko Julius Randle'as, 21 – RJ Barretas.

Penktosios serijos rungtynės vyks Atlantoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)