Visas rungtynes žaidimo kontrolę laikiusi „76ers“ nuo varžovų atitrūko trečio kėlinio viduryje (87:67) ir didesnių šansų svečiams nesuteikė.

Daugiau emocijų buvo už aikštės. „Wizards“ žvaigždė Russellas Westbrookas ketvirtame kėlinyje susižeidė dešinę čiurną ir žingsniavo rūbinės link.

Staiga vienas „76ers“ sirgalių išpylė spragėsių dėžę ant koridoriumi ėjusio R. Westbrooko galvos, o tai sukėlė didžiulį krepšininko pyktį. Šis norėjo ieškoti taip pasielgusio sirgaliaus, tačiau žaidėją sulaikė komandos nariai ir apsauga.

Po rungtynių būtent šis incidentas atsidūrė dėmesio centre. R. Westbrookas neslėpė pykčio teigdamas, kad lyga pagaliau turi užtikrinti krepšininkų saugumą.

„Atvirai pasakius, šita siaubinga situacija yra visiškai nevaldoma. Tiek pykčio, tiek bet kaip besielgiančių fanų... tai tiesiog nesuvokiama. Yra tam tikri dalykai, kurie peržengia ribas.

Jei bet kur kitur, gatvėje šis tipas būtų priėjęs ir išpylęs spragėsius ant manęs, jūs suprantate, kuo tai baigtųsi. Šitose arenose privaloma saugoti žaidėjus. Pažiūrėsime, ko imsis NBA“, – neslėpė pykčio „Wizards“ žvaigždė.

Komandos draugas Bradley Bealas šį incidentą pavadino „bjauriu“, o „Wizards“ strategas Scottas Brooksas teigė, jog taip pasielgusiam asmeniui turėtų būti uždrausta lankytis lygos rungtynėse.

Nedelsiant pranešimą paskelbė ir arenos verslo operacijų prezidentas Valerie Camillo: „Tai buvo visiškai nepriimtinas elgesys ir mes to netoleruosime mūsų arenoje.

Didžiuojamės, kad turime aistringiausius sirgalius šalyje bei geriausią namų areną, tačiau tokio pobūdžio elgesiui nėra vietos šioje arenoje“, – rašoma pranešime.

Į šį nemalonų incidentą sureagavo ir Los Andželo „Lakers“ žvaigždė LeBronas Jamesas, savo nuomonę išreiškęs įrašu „Twitter“ socialiniame tinkle.

„Bet kokiu atveju, mes, kaip ŽAIDĖJAI, norime pamatyti, kas toks metė spragėsius į Russellą, kai šis ruošėsi palikti aikštę.

Visose arenose yra kameros ir tam nėra jokio pasiteisinimo!“, – piktinosi L. Jamesas.

Jis prie savo įrašo pridėjo grotažymę #apsaugokimeSavoŽaidėjus.

Vienas „Wizards“ lyderių R. Westbrookas per 29 min. pelnė vos 10 taškų, iš žaidimo pataikė tik 2 metimus iš 10-ies bei atliko 11 rezultatyvių perdavimų.

Filadelfijos „76ers“ – Vašingtono „Wizards“ 120:95 (35:24, 36:33, 23:23, 26:15)

„76ers“: Joel Embiid ir Ben Simmons (9 atkov. kam., 8 rez. perd.) po 22, Tobias Harris 19Furkan Korkmaz 13, Tyrese Maxey 10 taškų.

„Wizards“: Bradley Beal 33, Rui hachimura 11, Daniel Gafford 11, Russell Westbrook 10 (11 rez. perd.), Ish Smith 10 taškų.

Trečiosios rungtynės Vašingtone bus žaidžiamos šeštadienį, ketvirtosios – pirmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)