Rytų konferencijoje tarp nominantų buvo minimas ir Indianos „Pacers“ lyderis Domantas Sabonis, taip pat Joel Embiidas („76ers“) bei Trae Youngas („Hawks“).

D. Sabonis gegužės mėnesį per 9 susitikimus vidutiniškai pelnydavo po 23 taškus, atkovodavo po 14,1 kamuolio ir atlikdavo po 10,6 rezultatyvaus perdavimo.

Beje, D. Sabonis paskutiniame pergalingame mače suvertė 25 taškus į Toronto „Raptors“ krepšį ir tapo visų laikų rezultatyviausio lietuviško NBA sezono autoriumi. Domo šių metų vidurkis puolime – net 20,2 taško, o tai yra kone pusantro taško daugiau nei prieš beveik tris dešimtmečius, 1992-aisiais, už Atlanto rinko mūsų šalies pionierius NBA lygoje Šarūnas Marčiulionis, fiksavęs 18,9 taško rezultatyvumą.

„Ristūnai“ naktį iš antradienio į trečiadienį namuose susikaus su Šarlotės „Hornets“ ir pergalės atveju po dviejų dienų žais lemiamą susitikimą su Bostono „Celtics“ ir Vašingtono „Wizards“ poros pralaimėtojais.

Įveikę ir šią kliūtį „Pacers“ pirmame atkrintamųjų rate susigrumtų su pajėgiausia Rytų komanda Filadelfijos „76ers“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)