2021-ųjų klasę sudarė devyni krepšiniui nusipelnę asmenys, tarp kurių ir – Kobe Bryantas, Timas Duncanas, Kevinas Garnettas bei Rudy Tomjanovichius.

Daugiausiai dėmesio sulaukė tragiškai žuvusio vieno geriausių visų laikų NBA žaidėjų K. Bryanto pagerbimas. Tarti žodžio į sceną lipo tiek velionio žmona Vanessa, tiek jo mentorius Michaelas Jordanas.

Savo emocingoje kalboje V. Bryant ne tik jautriai pasisakė apie tai, kad kito tokio kaip Kobe niekada nebebus, bet ir pajuokavo, kad jis dabar danguje veikiausiai šypsosi, matydamas, kaip ji jį viešai giria.

Atidavus pagarbą penkiskart su Los Andželo „Lakers“ klubu NBA čempionu tapusiam K. Bryantui arena ėmė skanduoti: „Kobe, Kobe, Kobe!“. Visai kaip po pergalingų jo metimų ketvirtų kėlinių pabaigose.

Savo pavardę tarp visų laikų krepšinio legendų išgirdo ir T. Duncanas, su San Antonijaus „Spurs“ pajėgomis iškovojęs penkis aukso žiedus.

Timas prisipažino, kad ceremonijos metu jaudinosi labiau nei svarbiausių mačų lemiomis minutėmis.

Į išrinktųjų klubą pateko ir 2008-ųjų lygos čempionas su Bostono „Celtics“ komanda K. Garnettas, kuris Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse su amerikiečiais tik vargais negalais palaužė Lietuvos rinktinę.

2000-aisiais Australijoje parketą iš nevilties rungtynėse su lietuviais rankomis trankė ir treneris R. Tomjanovichius, kuris taip pat sulaukė įvertinimo kaip dukart NBA čempionas su Hjustono „Rockets“ ekipa.

Šiemet į Naismitho šlovės muziejų dar buvo įtraukti ir Eddie Suttonas, Patrickas Baumannas, Kim Mulkey, Tamika Catchings bei Barbara Stevens.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)