Tikėtina, jog krepšininkas iš Lietuvos jau artėjančią vasarą turėtų sulaukti konkretaus pasiūlymo, tačiau persikelti kitapus Atlanto nebus taip paprasta.

R. Giedraitis turi dar du sezonus galiojančią sutartį su „Baskonia“, o joje yra numatyta išpirkos suma. NBA klubai ne visada yra linkę papildomai investuoti į žaidėją.

Minėtas tinklalapis remiasi krepšinio agentų ir skautų, kurie yra atsakingi už Europoje rungtyniaujančių žaidėjų integraciją NBA, informacija.

R. Giedraitis paskutiniame Eurolygos sezone vidutiniškai rinko po 12,7 taško, atkovojo po 3 kamuolius bei atliko po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Anot ispanų tinklalapio, NBA klubai taip pat turės pasiūlymą R. Giedraičio komandos draugui Pierria Henry bei Vasilije Micičiui iš „Anadolu Efes“.

Be to, NBA klubai domisi Shane`as Larkinu, Willu Clyburnu, Shavonu Shieldsu, Cory Higginsu, Tyleriu Dorsey ir Wade`u Baldwinu.

NBA laisvųjų agentų birža artėjantį tarpsezonį atsidarys rugpjūčio 2-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)