Baigiantis ketvirtam kėliniui dvitaškiu metimu pratęsimą išplėšė Carisas LeVertas, tačiau per papildomas penkias minutes pajėgesni buvo svečiai: Russellas Westbrookas lemiamu metu realizavo abi baudas ir dar aidint sirenai blokavo to paties C. LeVerto tritaškį šūvį.

Nuo pralaimėjimo, kuris nustūmė „Ristūnus“ į dešimtą Rytų konferencijos vietą, neišgelbėjo ir monstriškas Domanto Sabonio vakaras.

Lietuvis per 43 minutes atliko galingą trigubą dublį – 30 taškų (12/18 dvitaškiai, 0/3 tritaškiai, 6/7 baudos), 13 atkovotų ir 3 perimti kamuoliai bei 13 rezultatyvių perdavimų.

35 taškus šeimininkams sukaupė C. LeVertas (12/30 metimai iš žaidimo, 14 atk. kam., 8 rez. perd., 5 klaidos).

Visgi visos prožektorių šviesos buvo atsuktos į saldžiąją „Wizards“ porelę – Bradley Bealą ir R. Westbrooką. Pirmasis finišavo su 50 taškų (16/24 dvitaškiai, 3/7 tritaškiai, 9/11 baudos), o antrasis – su pasiektu visų laikų NBA rekordu.

Russellas su 33 taškais, 19 sugriebtų kamuolių ir 15 rezultatyvių perdavimų užfiksavo jau 181-ąjį trigubą dublį karjeroje ir pagal šį skaičių pavijo legendinį Oscarą Robertsoną, tokį pasiekimą užantspaudavusį 1974 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)