Trečio kėlinio metu „Pacers“ krito į duobę, o „Kings“ susikrovė solidų pranašumą.

Indianos klubui atsiliekant 59:80 trečio kėlinio pabaigoje likus 2:26 min. Goga Bitadze puolime užsidirbo pražangą, o tai įsiutino stratego Nate'o Bjorkgreno asistentą G. Fosterį, kuris pašokęs iš kėdės ėmė šaukti ant žaidėjo.

Raminti aistrų iniciatyvos ėmėsi Mylesas Turneris bei visas atsarginių suolas, sulaikęs trenerį.

Pastarasis agresyviai veržėsi prie G. Bitadzes, galiausiai aikštės kampe susispietė visas „Pacers“ kolektyvas: žaidėjai užstojo ratu aukštaūgį nuo karingai nusiteikusio G. Fosterio.

Vaizdo įraše matyti, kaip tokiais įvykiais nusivylęs Domantas Sabonis purtydamas galvą atsitraukė nuo blogomis emocijomis pritvinkusio komandos būrio.

Kartvelas G. Bitadzė rungtynėse su „Kings“ rungtyniavo 21 min., pelnė 5 taškus (1/2 dvit., 1/2 trit.), atkovojo 6 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Trečiadienį naktį „Pacers“ (30/35) namuose 93:104 (26:30, 21:26, 21:29, 25:19) nusileido Sakramento „Kings“ (29/37) ekipai bei patyrė antrą nesėkmę paeiliui.

Beveik idealiai atakavęs Domantas Sabonis liko arti trigubo dublio, per 37 min. pelnė 17 taškų (7/8 dvit., 0/1 trit., 3/3 baudos) atkovojo 13 kamuolių bei atliko 8 rezultatyvius perdavimus, taip pat perėmė du kamuolius, 4 kartus suklydo ir dukart prasižengė (+/- rodiklis -13).

Primename, kad po praėjusio sezono Indianos „Pacers“ vyriausiojo trenerio pareigas iš Nate'o McMillano perėmęs Nate'as Bjorkgrenas kol kas sunkiai įsitvirtina naujose pareigose.

Kaip skelbia ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis, 45-erių krepšinio specialisto ateitis klube lieka labai neaiški. Priežastis – ne tik gana prasti „Pacers“ šio sezono rezultatai, bet ir patys N. Bjorkgreno darbo metodai.

Anot ESPN, vidinė komunikacija yra viena iš didžiausių N. Bjorkgreno bėdų, o tai gali jam kainuoti postą iš karto po čempionato finišo, nors praėjusią vasarą jis su klubu ir pasirašė trejų metų trukmės sutartį.

„Pacers“ ekipa Rytuose – devinta. Artimiausias rungtynes Indianapolio klubas žais gegužės 7 dieną svečiuose prieš Atlantos „Hawks“. Iki reguliariojo sezono finišo „Pacers“ liko 7 mačai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)