Kaip skelbia ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis, 45-erių krepšinio specialisto ateitis klube lieka labai neaiški.

Priežastis – ne tik gana prasti „Pacers“ šio sezono rezultatai, bet ir patys N. Bjorkgreno darbo metodai. Kol kas specialistui sunkiai pavyksta rasti bendrą kalbą su kai kuriais ekipos žaidėjais ir skatinti jų tarpusavio bendravimą. Anot A. Wojnarowskio, nelengva treneriui sutarti ir su kai kuriais kitais „Pacers“ organizacijos nariais.

„Pacers“ šiuo metu savo sąskaitoje turi 30 pergalių ir 34 pralaimėjimus. Iki reguliariojo sezono pabaigos komandai liko sužaisti 8 rungtynes, ji Rytų konferencijoje užima 9-ąją vietą, leidžiančią patekti į NBA lygoje neįprastą „įkrintamųjų“ varžybų etapą.

Ir nors didžiąją sezono dalį Domanto Sabonio atstovaujamos „Pacers“ ekipos rikiuotę griovė traumos ir COVID-19 protokolo niuansai, demonstruojami rezultatai netenkina nei klubo vadovybės, nei komandos sirgalių.

Anot ESPN, vidinė komunikacija yra viena iš didžiausių N. Bjorkgreno bėdų, o tai gali jam kainuoti postą iš karto po čempionato finišo, nors praėjusią vasarą jis su klubu ir pasirašė trejų metų trukmės sutartį.

Situacija šiek tiek panaši į tą, su kuria šio krepšinio sezono pradžioje teko susidurti Vilniaus „Rytui“. Komandą iš rikiuotės kirto koronavirusas ir traumos, tačiau tuo pat metu treneriui Donaldui Kairiui nepavyko rasti bendros kalbos su kolektyvu, o rezultatai ir žaidimas netenkino nei vadovybės, nei sirgalių.

Padėtis iš esmės skiriasi tuo, kad „Ryto“ vadovų kantrybė trūko anksčiau ir D. Kairys buvo atleistas (nors turėjo ilgalaikį kontraktą), o N. Bjorkgrenas bet kuriuo atveju užbaigs šį sezoną „Pacers“ stratego kėdėje.

Apie tai, koks reguliariojo sezono finišas laukia „Pacers“ ir Jono Valančiūno atstovaujamos Memfio „Grizzlies“ komandos, išsamiai galite paskaityti čia.

Naujausi NBA rezultatai

Klivlando „Cavaliers“ – Finikso „Suns“ – 118:134;
Detroito „Pistons“ – Šarlotės „Hornets“ – 99:102;
Milvokio „Bucks“ – Bruklino „Nets“ – 124:118;
Majamio „Heat“ – Dalaso „Mavericks“ – 113:127;
Naujojo Orleano „Pelicans“ – „Golden State Warriors“ – 108:103;
Oklahomos „Thunder“ – Sakramento „Kings“ – 99:103;
Los Andželo „Clippers“ – Toronto „Raptors“ – 105:100.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)