Rytų konferencijos lyderiai Indianapolyje savo sąlygas diktavo nuo antro kėlinio, kuomet susikūrė dviženklę persvarą ir daugiau nebesulaukė rimtesnių varžovų grasinimų.

Vietą atkrintamosiose varžybose užsitikrinę „Nets“ vėl vertėsi be Jameso Hardeno ir Kyrie Irvingo, bet šįkart visiškai pakako Kevino Duranto. Puolėjas pelnė 42 taškus ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

Daugiausiai laiko ant parketo nuo atvykimo į klubą praėjusią savaitę sulaukė ketvirtą dvikovą „Nets“ gretose žaidęs Mike'as Jamesas. Tiesa, buvęs Maskvos CSKA lyderis per 25 min. prametė visus 7 metimus „iš žaidimo“ ir tenkinosi 1 taškeliu, bet išdalino 7 rezultatyvius perdavimus.

Tuo metu šeimininkams rungtynių metu teko į rūbinę palydėti dar vieną traumą gavusį krepšininką. Antrame kėlinyje pasirodymą baigė kojos skausmus pajutęs pagrindinis ekipos įžaidėjas Malcolmas Brogdonas.

Neminint D. Sabonio, „Pacers“ karo lauko ligoninėje šiuo metu dar priversti gydytis Goga Bitadzė, Mylesas Turneris, Jeremy Lambas ir T.J. Warrenas.

Tokiomis aplinkybėmis iniciatyvos ėmėsi Carisas LeVertas, kuris surinko 36 taškus.

„Pacers“: Carisas LeVertas 36 (5/9 trit.), Edmondas Sumneris 16, Dougas McDermottas 15, Oshae Brissettas 14 (9 atk. kam., 3 bl.);

„Nets“: Kevinas Durantas 42, Alize Johnsonas 20 (21 atk. kam.), Joe Harrisas, Jeffas Greenas ir Landry Shametas – po 14.

Savo ruožtu, Deividas Sirvydis nesulaukė trenerio Dwane'o Casey pasitikėjimo ir taip pat iš šono stebėjo, kaip Detroito „Pistons“ (19/44) namuose 105:115 (26:26, 28:34, 29:26, 22:29) pralaimi Dalaso „Mavericks“ (35/27).

Į paskutinę vietą Rytų konferencijoje vėl nusmukusių šeimininkų garbei galima pažymėti, jog šios rungtynės buvo gerokai atkaklesnės – pirmaujanti komanda keitėsi 18 kartų, o „Mavericks“ kiek atitrūko tik pačią paskutinę minutę.

Pergalę svečiams atnešė geriausios Timo Hardaway karjeros rungtynės – gynėjas surinko 42 taškus, o 17 jų iš eilės sumetė vienas ketvirtame kėlinyje.

Progą pasireikšti jis gavo, mat mačą dėl alkūnės traumos praleido klubo lyderis iš Slovėnijos Luka Dončičius.

Trečiame kėlinyje „Mavericks“ liko ir be latvio Kristapo Porzingio, pasiskundusio kelio skausmais.

„Pistons“ taip pat vertėsi be savo rezultatyviausio žaidėjo – dėl neįvardijamos traumos dvikovai registruotas nebuvo Jeremi Grantas.

Kompensuoti netektį bandė po 20 taškų sukrapštę Isaiah Stewartas ir Frankas Jacksonas.

„Pistons“: Isaiah Stewartas (10 atk. kam., 3 bl.) ir Frankas Jacksonas – po 20, Saddiqas Bey 18, Sekou Doumbouya 14;

„Mavericks“: Timas Hardaway 42 (6/10 trit.), Trey Burke 15, Jalenas Brunsonas 13, Kristapas Porzingis 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)