Los Andželo policijos departamentas praneša, kad T. Carke'as buvo vienas automobilyje, kai popiet viename Los Andželo rajone dideliu greičiu važiavo per sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui.

„Avarija buvo užfiksuota vaizdo įraše. Jis susidūrė su kita transporto priemone, kuri kaip tik ruošėsi sukti į kairę. Terrence'as trenkėsi į tą transporto priemonę ir įvažiavo į mūrinę sieną“, – pasakojo policijos atstovai. – Vaikinas buvo nugabentas į ligoninę, kur, kaip vėliau pranešta, mirė“.


Anot policijos, kitos transporto priemonės vairuotojas dėl susidūrimo nenukentėjo. T. Carke'as vairavo 2021 metų „Hyundai Genesis“ automobilį ir, kaip pastebėjo policija, nebuvo tinkamai užsisegęs saugos diržo.

„Jaučiuosi labai prastai, man bloga nuo šios žinios, – kalbėjo Kentukio universiteto krepšinio treneris Johnas Calipari. – Jaunas vaikinas, kurį visi mylėjome, išėjo iš gyvenimo per anksti. Terrence'as buvo labai geras vaikinas, užkrėsdavo visus savo šypsena ir gyvenimo džiaugsmu. Žmones traukė prie jo. Girdėti, kad jo netekome, yra labai sunku. Mes šokiruoti. Tai bus labai sunkus laikas visiems, kurie pažinojo ir mylėjo jį. Tegul jis ilsisi ramybėje“.

Dėl traumos T. Clarke'as negalėjo žaisti visą sezoną, o per 7 rungtynes vidutiniškai pelnė 9,6 taško.

T. Clarke'as praėjusį mėnesį paskelbė, kad ketina dalyvauti artimiausioje NBA naujokų biržoje. Apie jo ketinimą ruoštis naujokų biržai patvirtino ir universitetas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)