„Pacers“ žaidė be trijų starto penketo krepšininkų – dukart NBA „Visų žvaigždžių“ dalyvio Domanto Sabonio, kuris vis dar jaučia nugaros skausmus, vidurio puolėjo Myleso Turnerio ir puolėjo T.J. Warreno. Dar dėl įvairių priežasčių ekipai padėti negalėjo 4 atsarginiai žaidėjai.

Nepaisant „nukraujavusios“ sudėties ir didelio ūgio deficito po krepšiu Malcolmo Brogdono ir Cariso LeVerto vedami aikštės šeimininkai sugebėjo nustebinti svečius iš Oklahomo ir nutraukė trijų iš eilės pralaimėjimų seriją.

„Neturėjome ko prarasti, nejautėme jokios spaudimo. Tiesiog pasakėme sau, kad būtume agresyvesni puolime, įtrauktume komandos draugus ir suteiktume jiems daugiau pasitikėjimo savo jėgomis“, – kalbėjo 29 taškus pelnęs ir 15 kamuolių atkovoję M. Brogdonas.

Tai suveikė. Bent jau šiose rungtynėse.

„Thunder“ pralaimėjo 12-as rungtynes iš eilės, 7-as iš eilės išvykoje ir balandžio mėnesį vis dar siekia savo pirmosios pergalės. Paskutinį kartą Oklahomos komanda pergalę šventė kovo 31 dieną.

Indianos ekipa rungtynių kontrolę į savo rankas perėmė dar pirmame kėlinyje po spurto 16:6, o antrame ketvirtyje skirtumą padidino iki 13 taškų. Iki dvikovos pabaigos svečiams taip ir nepavyko nė karto išsiveržti į priekį.

Po didžiosios pertraukos „Thunder“ buvo priartėjęs iki 73:72, tačiau „Pacers“ atsakė spurtu 13:4. Paskutiniame ketvirtyje Oklahomos komanda turėjo viltį, kai likus žaisti 24 sek. komandas skyrė vos 2 taškai (118:116), tačiau M. Brogdonas pataikė visus 4 baudų metimus ir įtvirtino pergalę.

Kitas rungtynes „Pacers“ šeštadienį namie žais su Detroito „Pistons“.

Pacers“: Malcolmas Brogdonas 29 (15 atk.k.), Carisas LeVertas 28, Oshae Brissettas 23 (12 atk.k.), T.J. McConnellas 12, Edmondas Sumneris 10.

Thunder“: Darius Bazley 26, Svi Mijhailiukas 20, Kendrichas Williamas 15, Mosesas Brownas 12 (11 atk.k.).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)