K. Irvingas tapo ir pagrindiniu pergalės kalviu, kai per paskutinę minutę pataikė metimą iš vidutinio nuotolio, kitą – iš po krepšio bei visus 4 baudų metimus. „Nets“ strategas Steve'as Nashas davė nurodymą prasižengti prieš „Pelicans“ įžaidėjus aikštės viduryje, kad šie negalėtų mėginti laimės nuo trijų taškų linijos. Tai suveikė.

Paskutinėmis sekundėmis aikštės šeimininkai dar turėjo progą tritaškiu išplėšti pratęsimą, tačiau K. Irvingas sutrukdė „Pelicans“ lyderiui Zionui Williamsonui ir šis kamuolį prarado. Naujojo Orleano komanda pralaimėjo ketvirtą kartą iš eilės.


„Pelicans“ ekipai Z. Williamsonas pelnė 33 taškus, o Brandonas Ingramas pridėjo 27.

Su 25 pergalėmis ir 33 pralaimėjimais „Pelicans“ tolsta nuo atkrintamųjų varžybų aštuntuko – šiuo metu rikiuojasi 11 Vakarų konferencijos vietoje. Iki reguliariojo sezono pabaigos Naujojo Orleano ekipai liko sužaisti 14 rungtynių.

Savo ruožtu Bruklino komanda su 39 pergalėmis ir 19 pralaimėjimų dalijasi 1-2 Rytų konferencijos vietas su Filadelfijos „76ers“.

Pelicans“: Zionas Williamsonas 33, Brandonas Ingramas 27, Lonzo Ballas ir Naji Marshallas po 15.

Nets“: Kyrie Irvingas 32, Joe Harrisas 24, Landry Shametas 18, Blake'as Griffinas 16, Jeffas Greenas 15.

Kiti rezultatai:

Atlantos „Hawks“ – Orlando „Magic“ 112:96

Niujorko „Knicks“ – Šarlotės „Hornets“ 109:97

Sakramento „Kings“ – Minesotos „Timberwolves“ 120:134

Portlando „Trail Blazers“ – Los Andželo „Clippers“ 112:113

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)