55-erių buvęs krepšininkas socialiniuose tinkluose paskelbė, kad mirė jo vyriausias sūnus Antronas. Jam buvo 33-eji.

S. Pippenas neatskleidė savo sūnaus mirties priežasties, tačiau pažymėjo, kad perspektyviu krepšininku laikyto Antrono gyvenimą gerokai apsunkino jį kamavusi lėtinė astma.

„Aš esu įsitikinęs, kad kad jeigu jis nebūtų sirgęs šia liga, jis būtų žaidęs NBA lygoje. Didžiuojuosi, kad jis niekada nenuleido rankų, dirbo, didžiuojuosi tuo, kokiu žmogumi jis užaugo. Kartu mes diskutuodavome apie krepšinį, abu nepaprastai mylėjome šį sportą.

Prašau kartu melstis už jo mamą Karen, šeimos narius ir draugus. Ilsėkis ramybėje, sūnau, kol mes vėl susitiksime“, – socialiniuose tinkluose paplito S. Pippeno atsisveikinimo su sūnumi žodžiai.

Anapilin iškeliavęs A. Pippenas buvo Teksaso A&M universiteto komandos gynėjas, vėliau šiek tiek pažaidė profesionaliai, tačiau krepšinio aikštelėse aukštumų nepasiekė. Pastaruoju metu jis gyveno ir dirbo Atlantoje.

Antronas yra pirmosios S. Pippeno santuokos su žmona Caren McCollum atžala.

Tai – antroji vaiko netektis per buvusio garsaus krepšininko gyvenimą. Dar 1994-aisiais jis neteko vienos iš dvynių dukrelių Tyler, kuri mirė prabėgus vos 9 dienoms po gimimo.

S. Pippenas yra aštuonių vaikų tėvas.

Geriausius savo karjeros metus 203 cm ūgio krepšininkas praleido „Bulls“ komandoje, kurioje greta Michaelo Jordano jis 6 kartus tapo NBA čempionu. Vėliau S. Pippenas kartu su Arvydu Saboniu žaidė Portlando „Trail Blazers“ komandoje. Jis 7 kartus buvo išrinktas į NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)