D. Sabonis buvo vienas iš pastebimiausių žaidėjų aikštėje ir per 37 min. surinko 22 taškus (7/15 dvit., 0/3 trit., 2/3 baud.), atkovojo 11 kamuolių bei atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

„Pacers” užtikrintai pirmavo visas rungtynes, ir nors ketvirtajame kėlinyje šeimininkai pamėgino pakilti į šturmą bei sumažino atsilikimą iki 6 taškų (118:112), svečiai nesutriko ir sugebėjo finišuoti galingai, o jų pranašumą iki dviženklio efektingu dėjimu vėl padidino D. Sabonis, prieš tai ant žemės patiesęs Kelly Olynyką.

Big slam from Sabonis to get the Pacer lead back to double-digits: pic.twitter.com/P5sMEHvnox

— Tony East (@TEastNBA) April 15, 2021


Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo 27 taškus pelnęs Carisas LeVertas. 23 pridėjo Malcolmas Brogdonas, 18 – Jeremy Lambas, 12 – T. J. McConnellas.

Ketvirtą kartą paeiliui pralaimėjusių „Rockets“ krepšininkų gretose išsiskyrė Johnas Wallas su 31 tašku ir 9 rezultatyviais perdavimais. K. Olynykas ir Christianas Woodas pridėjo po 25 taškus.

Domantas Sabonis prieš "Rockets"

„Pacers“ Rytų konferencijoje užima 9-ąją vietą, o „Rockets“ Vakaruose yra priešpaskutinėje, 14-oje pozicijoje.

Pamažu vis labiau įsibėgėjanti „Pacers“ komanda laimėjo 5 iš 7 paskutinių žaistų rungtynių. Dabar Indianos krepšininkų laukia viešnagė čempionato lyderių Jutos „Jazz“ krepšininkų arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)