Tenesio valstijos atstovai pirmavo beveik visas rungtynes, bet tvirtai jų kontrolę į savo rankas suėmė trečiame kėlinyje, kurį pradėjo atkarpa 14:4.

Vėliau „Grizzlies“ pranašumas buvo išaugęs iki 28 taškų, o rungtynes abiejose pusėse užbaigė įprastai mažai progų pasireikšti gaunantys krepšininkai.

Jonas Valančiūnas buvo vienas svarbiausių pergalės garantų. Uteniškis pasiekė dešimtą dvigubą dublį iš eilės, per 26 min. surinkęs 16 taškų (8/10 dvitaškių, 0/1 tritaškių), atkovojęs 12 kamuolių ir atlikęs 1 rezultatyvų perdavimą.

Vidurio puolėjo „+/-“ rodiklis buvo vienas geriausių komandoje (+27).

Nugalėtojai pasižymėjo nesavanaudišku žaidimu: atliko 30 rezultatyvių perdavimų, o dviženklį taškų skaičių surinko septyni krepšininkai.

„Nuostabus statistikos protokolas, neabejotinai. Žaidėme puikų „Grizzlies“ krepšinį“, – patenkintas skaičiais buvo treneris Tayloras Jenkinsas.

Jo auklėtiniai laimėjo šešerias iš pastarųjų devynerių rungtynių, o visi pralaimėjimai patirti žaidžiant su NBA lygių neturinčia Jutos „Jazz“ ekipa.

Tuo metu Rytų konferencijoje pirmaujanti „76ers“ gali pasiteisinti tuo, jog dvikovą praleido neseniai kojos traumą išsigydęs vidurio puolėjas Joelis Embiidas.

„Esame žmonės. Pastarosiomis dienomis sužaidėme daug rungtynių. Šįkart neturėjome šansų ir nieko dėl to negalėjome padaryti“, – komentavo ekipos vairininkas Docas Riversas.

Užtat galimybę pasirodyti jis suteikė rečiau naudojamiems žaidėjams, tarp jų – ir tik kovo pabaigoje iš Niujorko „Knicks“ stovyklos atvykusiam Ignui Brazdeikiui.

Puolėjas žaidė paskutines 8 rungtynių minutes ir taškais nepasižymėjo: prametė 2 dvitaškius ir tritaškį, bet sugriebė 2 atšokusius kamuolius.

„76ers“: Tobias Harrisas 21, Shake'as Miltonas 14, Paulas Reedas 10, Mike'as Scottas ir Dwightas Howardas (12 atk. kam.) – po 9;

„Grizzlies“: Dillonas Brooksas 17, Jonas Valančiūnas 16 (12 atk. kam.), Graysonas Allenas ir Brandonas Clarke'as – po 15, De'Anthony Meltonas ir Desmondas Bane'as – po 14.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)