Subyrėjusi trečiajame kėlinyje, „Lakers“ komanda patyrė jau ketvirtą pralaimėjimą turnyre paeiliui – namuose „76ers“ atstovams nusileido 101:109 (24:27, 30:27, 17:35, 30:20).

Po 36 min. „Lakers“ komanda nuo varžovų atsiliko 71:89, ir nors ketvirtojo kėlinio pabaigoje atsilikimą pavyko sumažinti iki 4 taškų (101:104), nuo dar vienos nesėkmės Los Andželo komanda nepabėgo. Intrigą užgęsino Danny Greeno tritaškis, pataikytas likus 30 sek.

Šis 33-ejų metų triskart NBA čempionas ir buvo rezultatyviausias nugalėtojų žaidėjas, pelnęs 28 taškus ir pataikęs 8 iš 12 tritaškių.

Praėjusį sezoną D. Greenas lygoje triumfavo būtent su „Lakers“ komanda, todėl šios viešnagės metu Los Andželo klubas jam ir kitam į Filadelfiją išsiųstam buvusiam „ežeriečiui“ Dwightui Howardui įteikė NBA čempionų žiedus.

Sethas Curry prie pergalės pridėjo 19, o Tobias Harris – 17 taškų. Jau minėtasis D. Howardas susitikimo neužbaigė, nes po susistumdymo su varžovu ir atsikalbinėjimų buvo išvytas iš aikštės.

Svečiai taip pat vertėsi be vieno iš geriausių savo žaidėjų, traumuoto aukštaūgio Joelio Embiido. Be jo Filadelfijos ekipa laimėjo 7 iš 8 žaistų rungtynių. Primename, kad „76ers“ nariu ketvirtadienį po mainų tapo Lietuvos pilietybės siekiantis Ignas Brazdeikis, po mainų persikeliantis iš Niujorko.

„Lakers“ Kyle'as Kuzma surinko 25, Dennisas Schroederis ir Montrezlas Harrellas – po 20 (11 atk. kam.).

Vakarų konferencijos turnyro lentelėje „Lakers“ jau smuktelėjo į ketvirtąją poziciją, ant kulnų „ežeriečiams“ lipa dar kelios komandos.

Kiti rezultatai

Majamio „Heat“ – Portlando „Trail Blazers“ 122:125
Niujorko „Knicks“ – Vašingtono „Wizards“ 106:103
San Antonijaus „Spurs“ – Los Andželo „Clippers“ 85:98
Sakramento „Kings“ – „Golden State Warriors“ 141:119

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)