ESPN rašo, kad į šiuos mainus taip įtraukti Otto Porteris, kuris iškeičiamas į Al-Farouq Aminu.

N. Vučevičius statistiškai žaidžia geriausią savo sezoną NBA. 10-ais savo karjeros metais lygoje jis vidutiniškai per rungtynes renka 24,5 taško, atkovoja 11,8 kamuolio, atlieka 3,8 rezultatyvaus perdavimo. Pagal efektyvumą jis rikiuojasi 18-oje vietoje NBA lygoje.

N. Vučevičius prisidės prie „Bulls“ starto penkete esančių dviejų europiečių Tomo Satoransky ir Lauri Markkaneno. Smogiamajame penkete taip pat žaidžia Zachas LaVine'as ir Patrickas Williamsas.

„Bulls“ šiuo metu Rytų konferencijoje užima 10-ą vietą ir taip pat tikisi, kad prie komandos prisidėjęs medžiojamas Lonzo Ballas padėtų iškopti į atkrintamąsias varžybas.

Orlando „Magic“ atsisveikino ne tik su N. Vučevičiumi, bet ir su kita savo žvaigžde Evanu Fournier. 28 metų prancūzas keliasi į Bostono „Celtics“ klubą, skelbia ESPN.

Taip pat Orlando „Magic“ išmainė jau anksčiau išvykti pageidavusį Aaroną Gordoną. 2016 ir 2020 metų NBA dėjimų konkurse dalyvavęs žaidėjas keliasi į Denverio „Nuggets“ mainais į Gary Harrisą, R.J. Hamptoną ir pirmojo rato šaukimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)