Anot „Yahoo Sports“ apžvalgininko Vincento Goodwillo, „Pacers“ intensyviai ieško, kam galėtų iškeisti gynėją Malcolmą Brogdoną ir tuo pačiu analizuoja Domanto Sabonio paklausą rinkoje.

Anot žurnalisto, tokią informaciją jis gavo iš kelių skirtingų NBA klubų stovyklų.

Prieš šį sezoną prie „Pacers“ vairo stojęs treneris Nate'as Bjorkgrenas kol kas sunkiai randa pergalių receptą. Indianapolio komanda savo sąskaitoje turi 19 pergalių ir 23 pralaimėjimus, šiuo metu Rytų konferencijoje ji yra už atkrintamųjų varžybų borto.

Dvejus metus iš eilės į NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse dalyvavęs 24-erių D. Sabonis yra vienas iš „Pacers“ atakų lyderių. Per rungtynes šį sezoną jis vidutiniškai pelno po 20 taškų, atkovoja po 11,2 kamuolio ir atlieka po 6,2 rezultatyvaus perdavimo.

28-erių M. Brogdonas pelno po 21,6 taško ir atlieka po 6,1 rezultatyvaus perdavimo. Jis į „Pacers“ 2019-aisiais persikėlė iš Milvokio „Bucks“.

Savo ruožtu D. Sabonis į Indianapolį 2017-aisiais atvyko iš Oklahomos „Thunder“.

Dabartinė D. Sabonio sutartis su „Pacers“ galioja iki 2023/2024 m. sezono pabaigos. Per šį sezoną lietuvis uždirbs 19,8 mln. JAV dolerių. Vėliau du sezonus jis gaus po 18,5 mln. o už paskutinį sezoną – 19,4 mln. JAV dolerių.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)