„Visų žvaigždžių“ rungtynėse praėjusiais metais žaidusiam kamerūniečiui pats Toronto klubas skyrė 50 tūkstančių JAV dolerių baudą.

Anot The Athletic, P. Siakamas nesusivaldė po to, kai sekmadienį visą ketvirtą kėlinį rungtynėse su Klivlando „Cavaliers“ praleido ant suolo.

Kai komanda ruošėsi palikti aikštę, Siakamas vyriausiojo trenerio link pasiuntė keletą nepagarbių žodžių, taip išreikšdamas nepasitenkinimą pastarojo sprendimais.

Šiemet stringančioje Toronto „Raptors“ ekipoje kamerūnietis P. Siakamas yra vienas iš komandos vedlių: jis renka po 19,8 taško per rungtynes ir atkovoja daugiau nei po 7 kamuolius.

Su 17 pergalių iš 43 galimų Kanadai atstovaujantis klubas rikiuojasi tik 11 vietoje Rytų konferencijos turnyro lentelės pozicijoje.

Tai nėra pirmasis kartas, kai P. Siakamas yra įspėjamas dėl nepagarbaus elgesio.

Visai neseniai, gruodžio 31-ąją, dvikovoje su Niujorko „Knicks“ kamerūnietis peržengė leistinų pražangų limitą ir, išreikšdamas savo nepasitenkinimą dėl situacijos, anksčiau laiko paliko salę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)