2019-aisiais tuomet Bruklino „Nets“ atstovavusį puolėją buvo sulaikiusi policija dėl latvio merginos pateikto skundo.

Remiantis juo, per barnį namuose R. Kurucas esą smaugė draugę, dukart sudavė jai per veidą, įkando į lūpą, sutrenkė šonkaulius parvertęs ant lovos.

Išnagrinėjus bylą 23-ejų krepšininkas pripažintas kaltu dėl viešosios tvarkos sutrikdymo. Toks nusižengimas Niujorke nėra laikomas baudžiamuoju nusikaltimu, todėl latvis atsipirko lygtine bausme ir turės 16 savaičių lankyti apsaugos nuo smurto artimoje aplinkoje programos kursus.

„Kaip teigėme nuo pat pradžių, tai tebuvo karštas ginčas, o ne smurtinis nusikaltimas“, – „The Athletic“ teigė R. Kuruco advokatas Alexas Spiro.

Latvijos krepšininkas NBA duris pravėrė 2018 metais, o praėjusį sausį „Nets“ jį iškeitė į Hjustono „Rockets“.

Teksase R. Kurucas nepasirodė reikalingas ir praėjusią savaitę dar kartą pakeitė komandą, šįsyk išmainytas į Milvokio „Bucks“.

Sėkmingiausias iki šiol jam buvo debiutinis sezonas anapus Atlanto, kuomet 206 cm ūgio žaidėjas fiksavo 8,5 taško ir 3,9 atkovoto kamuolio statistiką.

Pastaruoju metu vilkėdamas „Rockets“ marškinėlius latvis tenkinosi 1,2 taško ir 1 atkovoto kamuolio vidurkiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)