Karalius antrojo kėlinio pradžioje po kontakto su Solomonu Hillu nesėkmingai kryptelėjo dešinės kojos čiurną ir po akimirkos suklykė iš skausmo bei atsidūrė ant parketo.

„Lakers“ vyriausiasis treneris Frankas Vogelis iškart paprašė minutės pertraukėlės, o po jos daugelio nuostabai L. Jamesas vėl pasirodė aikštėje. Tiesa, nors puolėjas dar smeigė vieną tritaškį, tą pačią minutę jis buvo pakeistas ir šlubčiodamas nukulniavo į rūbinę.

Los Andželo klubas netrukus pranešė, kad 36-erių metų L. Jamesas į mačą nebegrįš. Menkai tikėtina, kad jis žais ir artimiausiu metu.

Kokio rimtumo yra jo patirta trauma, kol kas nežinoma, bet pats krepšininkas labai emocingai demonstravo savo nusivylimą dėl to, kas jam nutiko – trenkė į kėdę.

Šio sezono MVP rinkimų favoritas LeBronas per 11 minučių spėjo sukaupti 10 taškų ir 4 rezultatyvius perdavimus.

L. Jamesas šį sezoną vidutiniškai renka po 25,8 taško, 8,1 atkovoto kamuolio ir 8 rezultatyvius perdavimus.

„Lakers“ po dviejų kėlinių dar buvo priekyje 53:52, bet galiausiai neatsilaikė prieš Atlantos „Hawks“ ir suklupo 94:99.

Montrezlas Harrellas šeimininkams pelnė 23 (11 atk. kam.), Dennisas Schroderis – 16 taškų (4/15 metimai iš žaidimo, 6 klaidos).

Nugalėtojams Johnas Collinsas sumetė 27 taškus (16 atk. kam.), Danilo Gallinari – 18, Trae Youngas – 14 (0/7 tritaškiai, 11 rez. perd.).

Primename, kad vieni ne tik Vakarų konferencijos, bet ir visos NBA lyderių jau ilgiau nei mėnesį verčiasi be kitos iš rikiuotės iškritusios savo žvaigždės Anthony Daviso.

Kurį laiką komandai negali padėti ir veteranai Marcas Gasolis bei Jaredas Dudley.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)