Vienintelė drama dvikovoje vyko dėl MVP vardo, į kurį taikėsi ne tik G. Antetokounmpo, bet ir Stephenas Curry bei Damianas Lillardas.

LeBrono komanda kontroliavo rungtynes nuo pradžios iki pabaigos, o ją į priekį vedė 35 taškus pelnęs G. Antetokounmpo, 28 – S. Curry (8 tritaškiai) ir 32 taškus surinkęs D. Lillardas.

„Tikrai buvo linksma. Esu laimingas, mano komandos draugai taip pat pasilinksmino. Tarp tokių nuostabių krepšininkų žaisti išties lengva“, – kalbėjo Giannis.

Nugalėtojams Domantas Sabonis per 18 min. pelnė 2 taškus (1/2 dvitaškiai), atkovojo kamuolį ir atliko rezultatyvų perdavimą.

„Visų žvaigždžių“ renginys turėjo vykti Indianapolyje, tačiau dėl COVID-19 pandemijos buvo perkeltas į Atlantą. Tik saujelė fanų buvo žiūrovų tribūnose, dėl griežtų taisyklių visi privalėjo laikytis saugumo protokolo.

Tačiau koronavirusas vis tiek prasiskverbė į renginį – Filadelfijos „76ers“ žaidėjai Joelis Embiidas ir Benas Simmonsas dėl kontakto su infekuotu asmeniu negalėjo žaisti ir negalės prisijungti prie savo ekipos, antradienį pradedančios antrąją NBA reguliariojo sezono pusę.

L. Jamesas jau anksčiau kritikavo NBA sprendimą surengti „Visų žvaigždžių“ dieną, sakydamas, kad pandemijos metu tai yra „smūgis į veidą“. Vėliau savo nuomonę Los Andželo „Lakers“ žvaigždė kiek pakoregavo: „Jei esu išrinktas, būsiu ten fiziškai, bet ne protu“.

L. Jamesas niekada iš ankstesnių 16 savo pasirodymų „Visų žvaigždžių“ rungtynėse nerinkdavo mažiau nei 13 taškų, tačiau šįkart Atlantoje pelnė vos 4 taškus per 13 minučių.

LeBrono komanda po pergalės daugiau nei 1 mln. JAV dolerių paaukojo „Thurgood Marshall“ koledžo fondui, o Duranto komanda pusę milijono JAV dolerių paaukojo „United Negro“ koledžo fondui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)