D. Sabonis antrus metus iš eilės žais ne tik „Visų žvaigždžių“ mače, bet ir varžysis įgūdžių konkurse. Pernai tik finale Bamui Adebayo nusileidęs 24-erių krepšininkas jau žino ir artėjančią naktį vyksiančio konkurso tvarkaraštį.

Pirmajame etape D. Sabonis kovos su Niujorko „Knicks“ lyderiu Juliumi Randle'u. Jei pavyks perlipti jo barjerą, pusfinalyje lietuvis susitiks su Dalaso „Mavericks“ žvaigžde Luka Dončičiumi.

Slovėnas vietą pusfinalyje gavo iš karto. Į kitą pusfinalį automatiškai pateko Finikso „Suns“ įžaidėjas Chrisas Paulas, kuriam iššūkį mes Nikola Vučevičiaus ir Roberto Covingtono poros nugalėtojas.

Pernai D. Sabonis eliminavo tokius varžovus kaip Jaysonas Tatumas ir Khrisas Middletonas. Bendraudamas su „Bleacher Report“ žurnaliste aukštaūgis sulaukė klausimo apie tai, kada pirmą kartą jam pavyko įveikti savo tėtį Arvydą.

D. Sabonis atskleidė, jog to padaryti jam dar nėra pavykę niekada.

„Vis dar niekada nesu laimėjęs prieš tėtį. Dabar varžytis nėra sąžininga, nes jis neberungtyniauja ir nebegali judėti taip, kaip anksčiau. Tokios kovos nesiskaito, bet gal vieną dieną...“, – šypsojosi Domantas.


Apie tėtį Indianos „Pacers“ žvaigždė prabilo ir atskleisdamas savo pasiruošimą rungtynėms.

„Mano tėtis turėjo labai daug traumų, todėl jis visada man pabrėžė, kad turiu pasirūpintis savo kūnu kaip įmanoma geriau. Būti pasirengusiu kovoti yra pusė laimėto mūšio. Labai daug mankštinuosi, rūpinuosi masažais ir ledo procedūromis“, – sakė lietuvis, pridūręs, jog pagrindinis jo įprotis prieš rungtynes yra gerai išsimiegoti.

Apie garbę būti NBA žvaigždžių apsuptyje kalbėjęs D. Sabonis teigė, kad varžovas, prieš kurį gintis jam sunkiausia yra Filadelfijos „76ers“ centras Joelis Embiidas. „Pacers“ lyderis taip pat pasakojo apie savo pasikeitusius mitybos įpročius.

„Debiutiniame sezone NBA valgiau viską, ko norėjau. Bet vėliau pradėjau valgyti gerokai sveikiau. Visiškai pakeičiau savo mitybą ir dabar valgyti sveikai man yra įprasta. Jei nuo to nukrypstu, nebesijaučiu puikiai“, – sakė D. Sabonis.

„Visų žvaigždžių“ rungtynėse naktį iš sekmadienio į pirmadienį D. Sabonis gins LeBrono Jameso komandos garbę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)