NBA komisaro Adamo Silverio sprendimu, kelį susižeidusį Finikso „Suns“ taikliarankį Deviną Bookerį krepšinio šventėje Atlantoje pakeis absoliučios lygos lyderės Jutos „Jazz“ gynėjas Mike'as Conley.

Keturioliktą sezoną NBA žaidžiantis M. Conley ne tik debiutuos „Visų žvaigždžių“ mače, bet ir išbandys savo laimę tritaškių konkurse, kuriame turėjo dalyvauti D. Bookeris.

Pastarasis tarp žvaigždžių taip pat nebuvo išrinktas iškart, o turėjo pavaduoti traumuotą Anthony Davisą.

Tokiu pat keliu į renginį pateko ir Domantas Sabonis, kuris užėmė žaisti negalinčio Kevino Duranto vietą. Beje, D. Sabonis su M. Conley bus vienoje komandoje – abu jie gins LeBrono kolektyvo garbę.

NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse iš viso spindės net trys „Jazz“ atstovai. Be minėto M. Conley, aikštelėje dar pasirodys ir Donovanas Mitchellas bei Rudy Gobertas.

Savo ruožtu D. Sabonis varžysis ir „Įgūdžių iššūkio“ konkurse. Pernai šiame konkurse lietuvis liko per plauką nuo titulo. Tąkart į finalą patekęs D. Sabonis jame nusileido Majamio „Heat“ vidurio puolėjui Bamui Adebayo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)