Quino Snyderio auklėtiniai svečiuose po pratęsimo 123:131 nusileido Filadelfijos „76ers“.

D. Mitchellas sumetė 33 taškus, tačiau rungtynių nebaigė – likus žaisti 31 sek. į teisėjų sprendimus pernelyg audringai reagavęs gynėjas buvo nubaustas antra technine pražanga ir buvo išlydėtas į rūbinę pakeliui trankydamas po ranka pasipainiojusius objektus.

24-erių krepšininkas įsitinęs, jog arbitrai nėra sąžiningi jo komandos atžvilgiu.

„Sunku susitaikyti su tuo, kad mes kovojame, bet pergalė iš mūsų vis tiek atimama. Mano asmenine nuomone, šias rungtynes mes laimėjome. Po velnių, mes tikrai šiuo metu esame geriausia komanda. Darosi su*iktai juokinga dėl to, kas čia dedasi“, – po rungtynių apmaudą liejo D. Mitchellas.

Neatsiliko ir asmeninę mikrodvikovą 40 taškų ir 19 atkovotų kamuolių surinkusiam Joeliui Embiidui pralaimėjęs „Jazz“ aukštaūgis R. Gobertas.

„Mūsų vyrukai nesulaukia pražangų teisėjų švilpukų, kuriuos girdi visi kiti šioje su*šiktoje lygoje. Žinome, kad esame „Jazz“, galbūt kažkam nesinori, kad eitume taip toli, kaip galime. Tai nuvilia“, – dėstė prancūzas, pelnęs 12 taškų ir sugriebęs 9 atšokusius kamuolius.

Nepaisant antros nesėkmės paeiliui, „Jazz“ (27/9) pirmauja ne tik Vakaruose, bet ir visoje NBA. Tuo metu „76ers“ (24/12) diktuoja madas Rytų konferencijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)