NBA šią savaitę paskelbė visus „Visų žvaigždžių“ mačo dalyvius ir nors iš pradžių D. Saboniui vietos tarp 12 geriausių Rytų konferencijos žaidėjų neatsirado, lietuvis buvo pakviestas rungtynėse pakeisti traumuotą Keviną Durantą.

Vis dėlto artimą ryšį su Majamio „Heat“ organizacija palaikantis sporto apžvalgininkas Ethanas J. Skolnickas paskelbė, kad NBA pakvietė D. Sabonį tik tuomet, kai vietos „Visų žvaigždžių“ susitikime atsisakė J. Butleris.

E.J. Skolnickas teigia, kad „Heat“ lyderis nepanoro dalyvauti renginyje, nes jame vietos neatsirado kitai Majamio ekipos žvaigždei Bamui Adebayo.

„Daug kas klausia apie tai klausia, todėl galiu pasakyti, kad NBA norėjo „Visų žvaigždžių“ mače matyti ne Sabonį, o Butlerį, tačiau šis pasiūlymo atsisakė, nes į rungtynes nebuvo išrinktas Adebayo“, – rašė apžvalgininkas.

D. Sabonis šventinėse rungtynėse žais antrus metus iš eilės. Vidurio puolėjas pakartos dusyk „Visų žvaigždžių“ mače taip pat žaidusio Žydrūno Ilgausko pasiekimą bei uždirbs kontrakte su Indianos „Pacers“ numatytą 1,3 mln. JAV dolerių premiją.

Geriausią karjeros sezoną žaidžiantis D. Sabonis per rungtynes NBA pirmenybėse vidutiniškai pelno po 21,4 taško, atkovoja po 11,4 rezultatyvaus perdavimo bei atlieka po 5,9 rezultatyvaus perdavimo.

Per savo karjerą penkis kartus „Visų žvaigždžių“ mače žaidęs J. Butleris šį sezoną NBA lygoje fiksuoja 20,1 taško, 7,8 atkovoto kamuolio bei 7,8 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

Pernai „Visų žvaigždžių“ rungtynėse debiutavęs B. Adebayo šį sezoną per susitikimą vidutiniškai įmeta po 19,6 taško, sugriebia po 9,6 atšokusio kamuolio bei atlieka po 5,5 rezultatyvaus perdavimo.

„Visų žvaigždžių“ šventė vyks kovo 7-ąją Atlantoje.

Nors K. Durantas rungtyniauti Atlantoje negalės, jis išliks „Visų žvaigždžių“ rungtynių kapitonu bei kartu su LeBronu Jamesu padalins krepšininkus į dvi komandas.

Pernai, kai kapitonais buvo Giannis Antetokounmpo ir L. Jamesas, D. Sabonis žaidė pastarojo komandoje bei per 19 minučių pelnė 2 taškus ir atkovojo 6 kamuolius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)