Iš Rytų konferencijos tokios garbės susilaukė Australijoje gimęs Kyrie Irvingas (Bruklino „Nets“), Bradley Bealas (Vašingtono „Wizards“), graikas Giannis Antetokounmpo (Milvokio „Bucks“), kamerūnietis Joelis Embiidas (Filadelfijos „76ers“) ir Kevinas Durantas („Nets“).

Pastarasis puolėjas surinko daugiausiai sirgalių balsų, todėl bus komandos kapitonas.

Jo oponentu iš Vakarų tapo Los Andželo „Lakers“ atstovas LeBronas Jamesas. Startinėse sudėtyse taip pat pasirodys Stephenas Curry („Golden State Warriors“), slovėnas Luka Dončičius (Dalaso „Mavericks“), serbas Nikola Jokičius (Denverio „Nuggets“) ir Kawhi Leonardas (Los Andželo „Clippers“).

Pirmą kartą pusę starto penketų sudarys už JAV ir Kanados ribų gimę krepšininkai. Ankstesnis užsieniečių rekordas – keturi – buvo fiksuotas praėjusiais metais.

K. Durantas ir L. Jamesas kovo 4 d. NBA „Visų žvaigždžių“ biržoje išsirinks, su kuriais iš šių krepšininkų žais vienoje komandoje.

Prieš tai – vasario 23 d. – bus paskelbtas atsarginių žaidėjų sąrašas, kurį suformuos NBA vyriausieji treneriai.

Į jį tikėsis patekti ir lietuvis Domantas Sabonis.

Indianos „Pacers“ aukštaūgis starto sudėčių rinkimuose tarp Rytų konferencijos priekinės linijos žaidėjų užėmė aštuntą vietą.

Jį aplenkė ne tik minėti K. Durantas, G. Antetokounmpo bei J. Embiidas, bet ir Jaysonas Tatumas (Bostono „Celtics“), Jimmy Butleris (Majamio „Heat“), Bamas Adebayo („Heat“) bei Juliusas Randle'as (Niujorko „Knicks“).

Tiesa, žiniasklaidos balsavime D. Sabonis buvo reitinguotas aukščiau – ketvirtoje vietoje.

Jubiliejinės 70-osios „Visų žvaigždžių“ rungtynės Atlantoje vyks kovo 7 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)