„Grizliams“ pergalę 124:110 atnešusio mačo pabaigoje Ch. Metu krovė kamuolį į krepšį per lietuvį ir po dėjimo kelias akimirkas liko kabėti ant lanko.

Varžovas kojomis užkabino Memfio ekipos vidurio puolėją, kuris savo nepasitenkinimą išreiškė staigiai pasisukdamas ir nusviesdamas Ch. Metu ant parketo.

J. Valančiūnas atsipirko technine pražanga, nors socialiniuose tinkluose buvo reikalaujama kelerių rungtynių diskvalifikacijos.

Panašios nuomonės laikosi ir „Kings“ vairininkas Luke'as Waltonas.

„Tai buvo pavojingas veiksmas. Jis apglėbė Chimezie koją ir bandė jį numesti ant žemės. Nesuvokiu, kaip to galima nelaikyti skandalinga pražanga. Man tai visiškai nepanašu į žaidybinį epizodą“, – komentavo treneris.

Tuo metu „Grizzlies“ lyderis Ja Morantas gynė komandos draugą.

„Ch. Metu po dėjimo turbūt pernelyg įsiaudrino. Man pasirodė, kad jis kojomis apsivijo J. Valančiūno liemenį, o tai šiek tiek nepagarbu. Visiškai nekaltinu JV“, – sakė gynėjas.

Ch. Metu šiame sezone fiksavo 3,4 taško ir 2,1 atkovoto kamuolio statistiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (323)