Aukštaūgis iš Lietuvos per 38 min. pasižymėjo 26 taškais (7/10 dvitaškių, 2/4 tritaškių, 6/7 baudų), 8 atkovotais kamuoliais ir tiek pat rezultatyvių perdavimų. Be to, 24-erių puolėjas perėmė 3 kamuolius, blokavo 2 varžovų metimus, kartą suklydo ir penkissyk prasižengė.

D. Sabonis buvo ne tik rezultatyviausias rungtynių žaidėjas – jo „+/-“ rodiklis taip pat buvo geriausias komandoje (+22).

„Pacers“ dominuoti susitikime padėjo tiek lietuvio kova arčiau krepšio, tiek puikus tritaškių pataikymas – svečiai realizavo 14 iš 31 tolimo metimo (45 proc.).

„Pistons“ gretose ketvirtą kartą „šiukšlių minučių“ gavo Deividas Sirvydis, pasirodęs akistatos pabaigoje, kai rezultatas nebekėlė abejonių.

20-metis gynėjas per 2 min. suspėjo tik pirmą sykį įrašyti savo pavardę į statistikos protokolą vienoje iš produktyvumo grafų. NBA naujokas atliko rezultatyvų perdavimą.

Detroito krepšininkai lieka Rytų konferencijos dugne.

„Pistons“: Joshas Jacksonas 18, Isaiah Stewartas 17, Blake‘as Griffinas 16 (6 rez. perd.), Saddiqas Bey 10;

„Pacers“: Domantas Sabonis 26, Malcolmas Brogdonas 18 (9 atk. kam.), Jeremy Lambas 17, Mylesas Turneris 14 (8 atk. kam.).

Domanto Sabonio statistika

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)