Lietuvis yra sulaukęs 397 tūkst. 711 balsų. Taigi, per savaitę už D. Sabonį buvo balsuota daugiau nei 200 tūkst. kartų (vasario 4-osios duomenimis lietuvis turėjo 186 tūkst. 275 balsus).

Aukštaūgių linijos rinkimuose Rytų konfrencijoje toliau pirmauja Bruklino „Nets“ puolėjas Kevinas Durantas (4,2 mln. balsų). Už jį per savaitę balsuota beveik nei 2 mln. kartų.

D. Sabonį taip pat lenkia graikas Giannis Antetokounmpo (3,2 mln.), Joelis Embiidas (3 mln.), Jaysonas Tatumas (1,6 mln.), Jimmy Butleris (662 tūkst.) ir Bamas Adebayo (578 tūkst.)

Kad tiesiogiai būtų išrinktas į Rytų konferencijos starto penketą, D. Sabonis rinkimuose turi būti bent trečias.

Tiesa, gerbėjams iš anksto nusivilti nereikėtų, nes Domantas ir pernai, kai debiutavo Čikagoje vykusiose NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, į jas pateko ne per fanų balsavimą, o savo žodį tarus Rytų konferencijos treneriams.

D. Sabonis šį sezoną vidutiniškai renka po 20,9 taško, atkovoja po 11,9 kamuolio ir atlieka po 5,4 rezultatyvaus perdavimo.

Rytų konferencijos gynėjų linijoje pirmąją vietą užima Vašingtono „Wizards“ narys Bradley Bealas (2,5 mln.) balsų.

Tarp Vakarų konferencijos priekinės linijos žaidėjų pirmąją vietą užima LeBronas Jamesas (4,3 mln.), kuris apskritai yra sulaukęs didžiausio fanų palaikymo tarp visų lygos krepšininkų. Prieš savaitę daugiausiai palaikymo sulaukusiu žmogumi buvo K. Durantas.

Vakarų gynėjų linijos rinkimuose pirmas žengia Stephenas Curry (4 mln.). Slovėnų talentas Luka Dončičius (2,4 mln.) yra antras.

Visi rezultatai:


NBA „Visų žvaigždžių“ komandų starto penketus viso pasaulio krepšinio gerbėjai gali rinkti iki vasario 17-osios ryto.

Primename, kad šiemet NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalis turėjo vykti Indianoje, bet dėl koronaviruso pandemijos buvo nukeltas, o paliktos tik „Visų žvaigždžių“ rungtynės, kurios numatytos kovo 7 dieną Atlantos „State Farm“ arenoje.

Balsuoti už D. Sabonį ir kitus krepšininkus galima keliais būdais. Vienas iš jų – atiduoti savo balsą oficialioje NBA svetainėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)