Įvairūs šaltiniai socialiniuose tinkluose sekmadienio vakarą paskelbė, kad 32-ejų Derricką Rose'ą „Pistons“ siunčia į Niujorko „Knicks“ komandą, kurioje amerikietis gynėjas susidurs su kitu lietuviu – Ignu Brazdeikiu.

„Knicks“ komandoje D. Rose'as jau yra žaidęs 2016-2017 m. sezone.

„Pistons“ gynėjas atstovavo nuo 2019-ųjų.

Šį sezoną Dwane'o Casey treniruojamoje komandoje per rungtynes jis vidutiniškai pelnė po 14,2 taško ir atliko po 4,2 kamuolio.

Pažymėtina, kad Niujorke D. Rose'as atsidurs trenerio Tomo Thibodeau dispozicijoje – būtent vadovaujant šiam krepšinio specialistui D. Rose'as Čikagos „Bulls“ komandoje žaidė geriausią savo krepšinį, o 2011-aisiais apskritai tapo naudingiausiu NBA sezono krepšininku.

Vėliau koją D. Rose'ui ėmė kišti traumos.

Šį sezoną „Pistons“ (5/18) yra viena iš blogiausių NBA komandų pagal demonstruojamus rezultatus. Rytų konferencijoje „Pistons“ užima paskutinę vietą, o „Knicks“ (11/14) gana netikėtai žengia 8-oje pozicijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)