Prastai atrodę šeimininkai trečiame kėlinyje atsiliko 18 taškų skirtumu (63:81), tuomet jų strategas Nate'as Bjorkgrenas nusprendė sužaisti va bank ir į aikštę mesti atsarginius krepšininkus. Šis manevras suveikė: „Pacers“ lemiamo ketvirčio viduryje po taiklaus Dougo McDermotto tritaškio netgi persvėrė rezultatą savo naudai – 102:101.

Vis dėlto „Pelikanai“ per likusį laiką vėl susigrąžino iniciatyvą, o Myleso Turnerio bandymas paskutinėmis akimirkomis sudėtingu reidu ir metimu per Zioną Williamsoną išplėšti pergalę tikslo nepasiekė.


Nesėkmingai vakaras susiklostė ir pretendentui į NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes Domantui Saboniui. Sau įprastus metimus vieną po kito prametinėjęs visą ketvirtą kėlinį praleido ant atsarginių suolo, o per 29 minutes surinko tik 8 taškus (3/12 dvitaškiai, 0/1 tritaškių, 2/4 baudos), sugriebė 6, o prarado 3 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Už lietuvį rezultatyviau pasirodė net atsarginis „Pacers“ centras iš Sakartvelo Goga Bitadze, sukaupęs 10 taškų.


Be to, antro ketvirčio pabaigoje D. Saboniui dar kliuvo ranka nuo varžovų galiūno Steveno Adamso, kuriam buvo skirta nesportinė pražanga.

Nugalėtojams Brandonas Ingramas sumetė 30, Lonzo Ballas 20 (5/9 tritaškiai), o Zionas Williamsonas – 18 taškų.

Indianos klubą tempė: Justinas Holiday 22 (7/13 tritaškiai), Jeremy Lambas 17 (3/3 tritaškiai), Dougas McDermottas 14 (4/7 tritaškiai), Malcolmas Brogdonas 13 taškų.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį indianapoliečiai savo arenoje priims absoliučius NBA lyderius Jutos „Jazz“ atstovus (18/5).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)