NBA paskelbus pirminius tarpinius fanų balsavimo rezultatus Indianos „Pacers“ lyderis Rytų konferencijos priekinės linijos rinkimuose užima septintą vietą.

Lietuvis su 186 tūkstančių balsų nusileidžia ne tik tokioms lygos superžvaigždėms kaip Kevinas Durantas (2,302 mln.), Giannis Antetokounmpo (1,752 mln.) ar Joelis Embiidas (1,584 mln.), bet ir kol kas itin prastai šį sezoną žaidžiančio Majamio „Heat“ (7/14) klubo dvejetui – Jimmy Butleriui (327 tūkst.) bei Bamui Adebayo (307 tūkst.).

Tiesa, nusiminti D. Saboniui ir jo talento mylėtojams dar nereikia: Domantas ir pernai, kai debiutavo Čikagoje vykusiose NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, į jas pateko ne per fanų balsavimą, o savo žodį tarus Rytų konferencijos treneriams.

D. Sabonis šiemet lygoje vidutiniškai renka po 21,6 taško, 12 atkovotų kamuolių, 5,7 rezultatyvaus perdavimo ir jau buvo pripažintas geriausiu pirmos šio sezono savaitės žaidėju.


Absoliučiai daugiausiai gerbėjų palaikymo Rytuose kol kas sulaukia K. Durantas su 2,302 mln. balsų, o Vakaruose LeBronas Jamesas – su 2,288 mln. Trečias bendroje įskaitoje Stephenas Curry su 2,113 mln. Netoli už jų nugarų – jau minėti G. Antetokounmpo ir J. Embiidas, taip pat Nikola Jokičius (1,477 mln.) ir Luka Dončičius (1,395 mln.).

Visgi įdomiausia, kad nė vieno mačo šį sezoną dėl traumos nesužaidęs Klay'us Thompsonas su 99 tūkstančiais balsų rikiuojasi dešimtas tarp Vakarų konferencijos gynėjų.


Primename, kad šiemet NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalis turėjo kaip tik vykti Indianoje, bet dėl koronaviruso pandemijos buvo nukeltas, o paliktos tik „Visų žvaigždžių“ rungtynės, kurios numatytos kovo 7 dieną Atlantos „State Farm“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)