Apylygė kova Milvokio „Fiserv Forum“ arenoje vyko tik pirmame rungtynių ketvirtyje. Antro kėlinuko viduryje šeimininkai atitrūko iki 35:57, o po dvylikos be atsako pelnytų taškų trečiame ketvirtyje rungtynių nugalėtojo klausimas abejonių nebekėlė – 61:88.

Vieninteliu „Pacers“ vilties spinduliu trečiame kėlinuke tapo Domantas Sabonis. Aukštaūgis pelnė 15 iš 21 komandos per visą ketvirtį surinktų taškų, tačiau jo pastangų išlaikyti intrigai nepakako.

Kėliniui pasibaigus ant suolo sėdęs ir daugiau nuo jo nebepakilęs Sabas savo pasirodymą užbaigė užfiksavęs naują savo NBA karjeros rezultatyvumo rekordą. Per vos 31 sužaistą minutę Domas surinko 33 taškus (11/20 dvit., 3/5 trit., 2/2 baud.), 12 atkovotų kamuolių, 6 rezultatyvius perdavimus bei po dvi klaidas ir asmenines pražangas.

Prieš mažiau nei 24 valandas vykusiose rungtynėse su Memfio „Grizzlies“ lietuvis pakartojo ankstesnįjį geriausią asmeninį rezultatą su 32 pelnytais taškais. Per pastarąsias penkerias rungtynes Domantas fiksuoja pribloškiančius 26 taškų, 11 atkovotų kamuolių ir 6 rezultatyvių perdavimų vidurkius.

Ne ką mažiau įspūdingą pasirodymą surengė ir pastaruosius du sezonus naudingiausiu NBA krepšininku pripažintas Giannis Antetokounmpo. Ketvirtąjį kėlinuką taip pat iš šalies stebėjęs graikas dar iki jo surinko trigubą dublį su 21 tašku, 14 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų.

Vizitai Milvokyje pastaraisiais metais „Pacers“ krepšininkams tapo tikru košmaru. Ketvirtame šių rungtynių kėlinuke net 40 taškų deficitą turėję Indianapolio krepšininkai „Bucks“ ekipai jų arenoje pralaimėjo penktą kartą iš eilės, o šeimininkų ekipa šiuos susitikimus laimėjo bendru 100 taškų skirtumu.

Domantas Sabonis rungtynėse su "Bucks"

Nesėkmę patyręs Indianos klubas Rytų konferencijos turnyro lentelėje ir toliau užima penktąją vietą. Užtikrintą pergalę šventę „Bucks“ pralenkė Bruklino „Nets“ ir pakilo į antrą poziciją. Rytuose pirmauja Filadelfijos „76ers“ ekipa.

Dviženkliu pelnytų taškų skaičiumi pasižymėjo visi trys šiame susitikime rungtyniavę broliai Holiday – Milvokio ekipai atstovaujantis Jrue ir „Pacers“ spalvas ginantys Justinas bei Aaronas. 2019-20 metų sezone pirmuoju vienose NBA rungtynėse žaidusiu brolių trejetu tapę krepšininkai į tarpusavio „trikovą“ stojo jau trečiąjį sykį.

„Bucks“: Giannis Antetokounmpo 21 (7/8 dvit., 7/8 baud., 14 atk. kam., 10 rez. perd.), Brynas Forbesas 20, Bobby Portisas 18 (4/5 trit., 9 atk. kam.), Donte DiVincenzo 16 (4/8 trit.), Khrisas Middletonas 12, Brookas Lopezas ir Jrue Holiday po 11 taškų.

„Pacers“: Domantas Sabonis 33 (12 atk. kam.), Justinas Holiday 15 (3/5 tri., 8 atk. kam.), Malcolmas Brogdonas 12, Aaronas Holiday 11 taškų.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį „Pacers“ namuose priims Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipą. Rungtynių pradžia – 2 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)