Indianapoliečiai ketvirtame kėlinyje buvo atitrūkę 16 taškų skirtumu (104:88), tačiau tuomet varžovų treneris Docas Riversas nusprendė žaisti va bank – liepė saviškiams taikyti ne asmeninę, o aikštės gynybą.

Šis jo manevras pasiteisino šimtu procentų: per likusias 8 mi. 15 sek. „Pacers“ besukrapštė vos kelis taškus, pralaimėjo finišo atkarpą net 6:31 ir skaudžiai pralaimėjo.

Šeimininkams nepadėjo net tai, kad šias rungtynes dėl nugaros skausmų praleido „76-ers“ žvaigždė Joelis Embiidas, kurį praėjusiame ture ant parketo parbloškė LeBronas Jamesas.

Nepaisant stipriai nukraujavusios oponentų priekinės linijos, šį kartą – tik antrąjį sezone – be sau įprasto dvigubo dublio liko Domantas Sabonis.

Lietuvis per 37 min. įmetė 21 tašką (8/12 dvitaškiai, 0/5 tritaškiai, 5/5 baudos), atkovojo 8, o prarado 6 kamuolius bei atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

25 taškus sukaupė Malcolmas Brogdonas, 17 – Aaronas Holiday.

Filadelfijos klubą į priekį vedė Tobiasas Harrisas su 27, Benas Simmonsas ir Furkanas Korkmazas su 17 taškų. Atsarginis centras Dwightas Howardas pridėjo 11 taškų ir 15 sugriebtų kamuolių.

„Pacers“ galės reabilituotis naktį iš antradienio į trečiadienį, kai savo arenoje priims Memfio „Grizzlies“ su Jonu Valančiūnu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)