Nauja taisyklė, kuri yra sulaukusi bene daugiausiai dėmesio, šį sezoną draudžia krepšininkams iš skirtingų komandų po mačo sveikintis, apsikabinti, o ypač – keistis marškinėliais.

Į šias taisykles lyga žiūri griežtai, o tai buvo galima pamatyti praėjusią naktį pasibaigus „Nets“ ir Majamio „Heat“ ekipų akistatai.

Po Bruklino klubo pergalės K. Irvingas sustojo aikštelėje pasikalbėti su varžovų lyderiu Bamu Adebayo, kuris pasiekė karjeros rekordą pelnydamas 41 tašką. Krepšininkai ruošėsi apsikeisti marškinėliais, tačiau tai pastebėjęs juos išskyrė „Heat“ apsaugos darbuotojas.

Tolyn B. Adebayo nusivedęs apsauginis išgirdo K. Irvingo replikas bei lygos taisykles NBA žvaigždei paaiškino rankų gestais.

Nors aikštėje apsikeisti marškinėliais nepavyko, vėliau bendraudamas su žiniasklaida K. Irvingas atskleidė, jog galiausiai „Heat“ centro marškinėlius jis gavo.

K. Irvingas COVID-19 protokolą išmanyti turėtų bene geriausiai. Prieš savaitę NBA skyrė įžaidėjui 50 tūkst. JAV dolerių baudą už dalyvavimą renginyje su daugiau nei 15 žmonių.

Be to, 28-erių sportininkas turėjo karantinuotis po to, kai nusprendė atsiskirti nuo komandos ir praleisti kelis mačus. Dėl savo noru praleistų rungtynių K. Irvingas prarado 870 tūkst. JAV dolerių.

K. Irvingas šį sezoną yra trečias rezultatyviausias NBA krepšininkas. Per mačą jis vidutiniškai pelno po 29,3 taško, atkovoja po 4,6 kamuolio bei atlieka po 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)