„Pacers“ paskelbė, jog patikros metu C. LeVerto inkste buvo pastebėtas nedidelis darinys. Geriausiu atveju, tai yra inksto akmuo. Blogiausiu atveju, tai gali būti vėžinis darinys.

Jei pasitvirtintų pesimistiškiausios gydytojų prognozės, krepšininkas turėtų būti dėkingas už mainus – anksti nustatyti onkologinę ligą yra itin svarbu, o kito sveikatos patikrinimo atletas galėjo neturėti iki kito sezono pradžios.

Artimiausiu metu C. LeVertui bus atlikti papildomi tyrimai.

Apie savo naujoko sveikatos būklę sužinoję „Pacers“ vadovai galėjo mainus anuliuoti, tačiau nusprendė to nedaryti. Mainų sąlygos buvo suderintos iš naujo, todėl Indianapolio ekipa papildomai gavo Klivlando „Cavaliers“ 2024-ųjų naujokų biržos antro rato šaukimą ir neįvardijamą pinigų sumą.

„Savo ir savo šeimos vardu dėkoju „Pacers“ klubui už palaikymą ir pagalbą. Su nekantrumu laukiu dienos, kai galėsiu prisijungti prie komandos ir tapti šios puikios organizacijos dalimi“, – sakė 26-erių sportininkas.

C. LeVertas tapo grandiozinių Jameso Hardeno mainų dalimi. Bruklino „Nets“ komandoje iki šiol visą karjerą žaidęs gynėjas buvo išsiųstas į Hjustono „Rockets“, o ši ekipa jį iškeitė į „Pacers“ žvaigždę Victorą Oladipo.

Šį sezoną NBA pirmenybėse C. LeVertas per susitikimą vidutiniškai pelno po 18,5 taško, atlieka po 6 rezultatyvius perdavimus bei sugriebia po 4,3 atšokusio kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)