Oficialiai patvirtinta, kad į „Nets“ keliasi centrine šių mainų figūra tapęs Jamesas Hardenas, Brukline suvienysiantis jėgas su dar dviem pirmo ryškumo NBA lygos žvaigždėmis – Kevinu Durantu ir Kyrie Irvingu.

Steve'o Nasho treniruojamoje komandoje J. Hardenas vilkės 13-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius – su šiuo numeriu paženklinta apranga jis žaidė ir „Rockets“ ekipoje, kuriai atstovavo nuo 2012-ųjų.

Pažymėtina, kad su „Rockets“ J. Hardenas išsiskyrė ne pačiu gražiausiu būdu. Po dvejų iš eilės Los Andželo „Lakers“ pralaimėtų rungtynių 31-erių snaiperis spaudos konferencijoje tiesiai šviesiai ėmė kritikuoti savo komandos pajėgumą, vidinius procesus ir kt.

„Mes nė iš tolo negalime prilygti tai komandai, kurią šį kartą matėme prieš save. Ir ne tik čempionų titulą ginantiems „Lakers“. Mes negalime lygiuotis į elitines ekipas. Mums trūksta visko – talento, chemijos, susižaidimo. Ir šios dvi rungtynės viską tik patvirtino. Aš myliu šitą miestą, aš čia tikrai atidaviau visas jėgas. Bet situacija yra beprotiška, manau – ji nepataisoma“, – aiškino „barzda“.

Jau kurį laiką JAV žiniasklaidoje buvo kalbama apie tai, kad J. Hardenui „Rockets“ klube leidžiama daryti praktiškai bet ką, kad krepšininko elgesys dažnokai yra nepagarbus kitų atžvilgiu, o šio sezono pradžioje savo dygiu elgesiu superžvaigždė apskritai demonstravo akivaizdų nepasitenkinimą jį supančia aplinka.

Su gynėju galų gale atsisveikinęs „Rokcets“ klubas už jo viešą kritiką ir asmeninį elgesį žaidėjui atsirevanšuoti pabandė socialiniuose tinkluose, tarsi leisdamas suprasti, kad būtent pats J. Hardenas paskutiniu metu ir buvo viena iš vidinio komandos narių nesusiklausymo priežasčių.

„Kuriame chemiją“, – po žinios apie J. Hardeno išvykimą „Twitter“ socialiniame profilyje parašė „Rockets“, o greta publikavo kitų komandos žaidėjų nuotraukas.


„Klubas puikiai suprato, ką daro patalpindamas šį įrašą“, – „Rockets“ ironijos pro akis nepraleido ir oficiali ESPN NBA kanalo „Twitter“ paskyra.


Primename, kad po keturšalių mainų J. Hardeno įpėdiniu „Rockets“ gretose taps ligšiolinis Indianos „Pacers“ gynėjas Victoras Oladipo.

Vietoje pastarojo Domanto Sabonio komandos draugu nuo šiol bus „Nets“ gynėjas Carisas LeVertas.

„Nets“ aukštaūgiai Jarrettas Allenas ir Taureanas Prince'as nutūps „Cavaliers“ ekipoje.

Į Hjustoną taip pat kelsis australas Dante Exumas iš „Cavaliers“ ir latvis Rodionas Kurucas iš „Nets“.

Be to, „Nets“ perleido „raketoms“ keturis pirmojo rato NBA naujokų biržos šaukimus.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)