Trečiadienį Minesotoje susigrūmė dvi šio sezono jauniausios komandos, kenčiančios dėl traumuotų žaidėjų trūkumo.

Be savo vieno iš lyderių Ja Moranto aštuntas rungtynes iš eilės žaidęs Memfio klubas gerokai strigo šioje dvikovoje – trečiame kėlinyje, atrodė, aikštės šeimininkai perėmė iniciatyvą išsiverždami į priekį 12 taškų skirtumu.

Vis dėlto „Grizzlies“ nenuleido rankų – paskutiniame ketvirtyje spurtavo 14:0 ir persvėrė rezultatą savo naudai 94:92.

Perėmę iniciatyvą svečiai pergalės iš rankų nepaleido, o prie jos svariai prisidėjo atsarginiai žaidėjai. Pastarųjų indėlis taškais buvo daug didesnis, nei Minesotos ekipos atsarginių – 50:21.

Jonas Valančiūnas prieš "Timberwolves"

J. Valančiūnas buvo tikras savo komandos lyderis. Lietuvis nugalėtojams per 30 min. pelnė 24 taškus (11/18 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 16 kamuolių, atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo 2 metimus, kartą suklydo.

JV sužaidė geriausias sezono rungtynes tiek pagal pelnytus taškus, tiek pagal atkovotus kamuolius.

Abi komandos Minesotoje dar kartą sužais penktadienį.

J. Valančiūnas nepamiršo ir istorinės datos – Laisvės gynėjų dienos proga apsivilko tautinėmis spalvomis puošta apranga.


Grizzlies“: Jonas Valančiūnas 24 (16 atk.k.), Graysonas Allenas 20, Brandonas Clarke'as 19, De'Anthony Meltonas 15, Xavieras Tillmanas 12.

Timberwolves“: Malikas Beasley 28, Karl-Anthony Townsas 25 (14 atk.k.), D'Angelo Russellas 25, Nazas Reidas 9.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)