Rungtynėse su Bruklino „Nets“ tik 14 minučių ant parketo praleidęs J. Valančiūnas po pertraukos į aikštelę nesugrįžo – centrui to padaryti neleido NBA koronaviruso prevencijos protokolas.

Aukštaūgio COVID-19 testų rezultatai buvo neigiami, tačiau buvo manoma, kad lietuvis turėjo kontaktą su sergančiuoju. Vis dėlto lietuvis pranešė, kad pavojus netikras.

„Netikras pavojus. Visi aplink mane yra sveiki, todėl man leista grįžti į aikštelę. Ačiū visiems už palaikymą. Likite saugūs“, – sekmadienį socialiniuose tinkluose rašė Memfio „Grizzlies“ žaidėjas.

Šiuo metu izoliuotis dėl kontakto su sergančiais COVID-19 turi tokios NBA žvaigždės kaip Kevinas Durantas, Jaysonas Tatumas ir Tobiasas Harrisas.

J. Valančiūnas šį sezoną NBA pirmenybėse per susitikimą vidutiniškai pelno po 14,2 taško, atkovoja po 10,6 kamuolio bei atlieka po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)