Nors „Ristūnai“ patyrė trečią nesėkmę iš eilės, komandos fanai labai išgyventi dėl to neturėtų: visi mačai buvo pralaimėti po ataklios kovos lemiamu metu aikštėje žaidžiant atsarginiams.

Taip buvo ir šį kartą: viso „Pacers“ starto penketo, įskaitant Domantą Sabonį (+10), +/- taškų rodikliai buvo teigiami, o tai reiškia, kad smogiamasis šeimininkų kvintetas pranoko pagrindinę varžovų sudėtį.

Tiesa, reikia paminėti, kad susitikimą praleido „76-ers“ milžinas iš Kamerūno Joelis Embiidas. Jį po krepšiais pavadavo esamas NBA čempionas Dwightas Howardas.

Visgi Supermenui stabdyti savo oponento D. Sabonio nesisekė. Lietuvis per 26 minutes 34 sekundes sumetė 26 taškus (9/13 dvitaškiai, 1/3 tritaškis, 5/6 baudos), sugriebė 11, o perėmė 2 kamuolius.

Domantas Sabonis ikisezoninėse rungtynėse prieš Filadelfijos "76res"

Eilinį savo dvigubą dublį įforminęs Domantas pagaliau pralaužė ledus ir iš tolimos distancijos: per pirmus du kontrolinius mačus prametęs visus penkis tritaškius šį sykį jis realizavo vieną iš trijų tolimų šūvių.

D. Sabonis buvo rezultatyviausias rungtynių žaidėjas. Malcolmas Brogdonas surinko 21 (7/22 metimai iš žaidimo), o Victoras Oladipo 20 taškų.

„76-ers“ gretose 15 taškų pelnė Shake'as Miltonas, po 14 – Dwightas Howardas (7/7 dvitaškiai) ir Furkanas Korkmazas.

Primename, kad naująjį, 75-ąjį, NBA sezoną „Pacers“ pradės dvikova naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį su Niujorko „Knicks“.

Niujorkiečiai (3/1) savo arenoje 119:83 (41:18, 31:17, 31:22, 16:26) sutriuškino Klivlando „Cavaliers“ (2/2), o progą pasireikšti gavo ir prieš tai ilgai ant suolo marinuotas Ignas Brazdeikis.

Lietuviškų šaknų turintis puolėjas per 17 min. pasižymėjo 1 tašku (0/1 dvitaškis, 0/1 tritaškis, 1/2 baudos), 5 atkovotais kamuoliais, 2 rezultatyviais perdavimais ir 1 bloku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)