Kadangi negarantuotą sutartį su gynėju mėnesio pradžioje pasirašęs „Pistons“ klubas pasinaudojo galimybe atsisakyti žaidėjo paslaugų, viešojoje erdvėje LaVaras užsipuolė „Pistons“, tiesiai šviesiai koneveikė klubą ir linkėjo jam blogos lemties.

„Aš neišvengiamai pasisakysiu. Žmonės Detroite yra puikūs. Myliu komandos gerbėjus, bet pats klubas yra nuskuręs. Jie nesugeba atpažinti gero žaidėjo. Aš jiems daviau naujokų biržos pirmo rato šaukimą už dyką. Jis turi įgūdžių žaisti, savo vardu pritraukia žmones. Ir visa tai jūs išmetate pro langą?

Jie už tai dar atsiims. Mano vaikinai susivienys ir galų gale žais visi kartu. Gelo gali pataikyti labai daug. Bjauru, šlykštu, kaip jie pasielgė, tačiau jie iš to pasimokys“, – „Pistons“ adresu „linkėjimus“ siuntė 53-ejų LaVaras Ballas, prieš keletą metų su savo sūnumis rezidavęs ir Lietuvoje.

Viduriniajam iš trijų brolių Ballų taip ir nepavyko debiutuoti bent kontrolinėse rungtynėse su NBA klubo marškinėliais, kaip prieš tai nepavyko ir parodyti savęs NBA G lygoje.

Praėjusį kovą LiAngelo trumpai atstovavo Oklahomos „Blue“ ekipai, bet ant parketo rungtynių metu nepasirodė.

Primename, kad 2018 metais LiAngelo kartu su broliu LaMelo žaidė tuometinėje Prienų-Birštono „Vytauto“ komandoje.

Trečiuoju šaukimu Šarlotės „Hornets“ klubo praėjusioje NBA naujokų biržoje pasirinktas 19-metis LaMelo jau debiutavo draugiškose rungtynėse, padalijo efektingų rezultatyvių perdavimų, o nuo 2017-ųjų NBA rungtyniaujantis 23-ejų Lonzo Ballas atstovauja Naujojo Orleano „Pelicans“.

Su „Pistons“ klubu sutartį yra pasirašęs ir Lietuvos krepšininkas Deividas Sirvydis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)