Reguliarųjį sezoną, vyksiantį gruodžio 22-kovo 4 dienomis, atidarys dvigubas vakaras, kuriuo metu susikaus Bruklino „Nets“ ir San Fransisko „Golden State Warriors“ bei Los Andželo „Lakers“ ir Los Andželo „Clippers“ klubai.

Papildomų prieskonių pirmam mačui pridės tai, kad „Nets“ gretose debiutuos dukart NBA čempionu su „ Warriors“ tapęs Kevinas Durantas. Tuo metu antrąsias rungtynes paskanins net tik derbio kvapas, bet ir tai, kad abi Angelų miesto ekipos yra tarp pagrindinių pirmenybių favoričių. Be to, vienu metu aikštėje žibės net keturios superžvaigždės – LeBronas Jamesas, Anthony Davisas, Kawhi Leonardas ir Paulas George'as.

Jau pirmame ture, gruodžio 23 d., įvyks ir lietuviškų komandų akistata: Indianos „Pacers“ su Domantu Saboniu priims Igno Brazdeikio atstovaujamus Niujorko „Knicks“. Tuo metu Domo ir Jono Valančiūno pasimatymas numatytas vasario 3 d.

Memfio „Grizzlies“ sezoną pradės susitikimu su San Antonijaus „Spurs“ atstovais.

Savo ruožtu Deividą Sirvydį įsigiję Detroito „Pistons“ startuos nuo kelionės pas Minesotos „Timberwolves“.

Lukos Dončičiaus ir Kristapo Porzingio vedamų Dalaso „Mavericks“ pirmasis iššūkis bus viešnagė pas atsinaujinusius Finikso „Suns“.

Primename, kad sutrumpintą NBA sezoną sudarys 72 turai vietoje 82. Tikimasi, kad bent dalyje miestų arenos galės priimti sirgalius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)