Į ataką puolusį N. Robinsoną jo varžovas pavaišino smūgiu dešine ranka, po kurio buvęs NBA „Oro karalius“ liko gulėti ant ringo grindų.


Tai buvo apšildomoji dvikova prieš legendų sugrįžimą. Po 15 metų pertraukos į ringą grįžo bokso superžvaigždė amerikietis Mike‘as Tysonas. Šeštadienį Los Andžele jis išbandė jėgas su kita legenda – savo tėvynainiu Roy Jonesu jaunesniuoju. Parodomoji 8 raundų dvikova baigėsi lygiosiomis.

„Mane truputį nuvylė, kad buvo paskelbtos lygiosios. Mike'as laimėjo, atiduokime jam pagarbą“, – komentavo „Youtube“ asmenybė J. Paulas.

Reikėtų paminėti, kad skirtingai nei N. Robinsonas, J. Paulas užsiima boksu ir net dalyvauja varžybose.

Tačiau į skambius N. Robinsono pareiškimus, esą išmušė jo žvaigždžių valanda, rezultatą pamatę dabartiniai ir buvę NBA žaidėjai nesusilaikė nepakomentavę socialiniame tinkle „Twitter“.

Tikriausiai taikliausias komentaras buvo „Warriors“ žvaigždės Stepheno Curry, kur jis, į N. Robinsono žodžius „Aš šokiruosiu pasaulį, brolau“, atsakė: „Tikra tiesa“.

36 metų N. Robinsonas – vienas iš nedaugelio NBA lygos „mažylių“ per visą istoriją. 175 cm ūgio įžaidėjas per savo karjerą vilkėjo Niujorko „Knicks“, Bostono „Celtics“, Oklahomos „City Thunder“, „Golden State Warriors“, Čikagos „Bulls“ ir Denverio „Nuggets“ komandų marškinėlius.

N Robinsonas triskart tapo NBA „Oro karaliaus“ konkurso nugalėtoju.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)