Kaip pranešė ESPN reporteris Adrianas Wojnarowskis, Bostono „Celtics“ klubas sukirto rankomis su 22-ejų metų 203 cm ūgio puolėju Jaysonu Tatumu dėl sutarties pratęsimo. Po 23,4 taško praėjusį sezoną rinkęs krepšininkas su „Celtics“ pasirašys naują penkerių metų trukmės sutartį, pagal kurią jo atlyginimas gali siekti net 195 mln. JAV dolerių.

Informuojama, kad dėl identiškos trukmės ir vertės kontrakto susitarti pavyko Jutos „Jazz“ klubui ir jo žvaigždei, 24-erių metų 185 cm gynėjui Donovanui Mitchellui. Po 24 taškus praėjusį sezoną rinkusiam, o atkrintamosiose varžybose apskritai nesulaikomai žaidusiam krepšininkui „Jazz“ irgi siūlo 195 mln. JAV dolerių per penkerius metus.

Anot ESPN šaltinių, galų gale prie pabaigos artėja serbo Bogdano Bogdanovičiaus apsisprendimo istorija. Pranešama, kad 28-erių metų gynėjas karjerą tęs Atlantos „Hawks“ klube, su kuriuo pasirašys ketverių metų 72 mln. vertės sutartį.

Anksčiau buvo skelbta, kad Sakramento „Kings“ klubas, kuriam iki šiol priklausė B. Bogdanovičius, serbą nori perleisti Milvokio „Bucks“, bet tokiam įvykių posūkiui pasipriešino pats gynėjas, nepanoręs keltis į Giannio Antetokounmpo atstovaujamą komandą.

Per pastarąsias 12 valandų įvyko ir dar keletas paminėti vertų susitarimų tarp klubų ir žaidėjų. Lietuvos krepšinio gerbėjams gerai pažįstamas austras Aronas Baynesas iš Finikso „Suns“ keliasi į Toronto „Raptors“ klubą, su kuriuo pasirašys dvejų metų 14,3 mln. vertės sutartį. 33-ejų metų vidurio puolėjas iš Australijos užims į Los Andželo „Lakers“ išvykusio ispano Marco Gasolio vietą „Raptors“ gretose.

Tuo metu laisvasis agentas Austinas Riversas, praėjusį sezoną praleidęs Hjustono „Rockets“ gretose, karjerą tęs Niujorko „Knics“ ekipoje. 28-erių metų gynėjas su „Knics“ susitarė dėl trejų metų 10 mln. JAV dolerių vertės kontrakto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)