Jei NBA sezonas išties užsitęs iki liepos 22-osios, sezono kulminacija įvyks Tokijo olimpinių žaidynių išvakarėse. Liepos 23-ąją yra numatytas į 2021-uosius nukeltų olimpinių žaidynių atidarymas.

Tai reiškia, jog NBA atkrintamosiose ilgai kovosiantys krepšininkai savo rinktinėms vasarą padėti ko gero negalės.

Birželio 29 – liepos 4 dienomis Kaune yra numatytas olimpinis atrankos turnyras. Tai, ar jame Lietuvai padės Jonas Valančiūnas ir Domantas Sabonis, priklausys nuo jų komandų sėkmės.

Gruodžio 22-ąją startuojantis reguliarusis NBA sezonas turėtų pasibaigti gegužės 22-ąją. NBA konferencijų finalai turėtų prasidėti birželio 22-ąją.

NBA tarpsezonis prasideda jau pirmadienį, kuomet klubams bus leista pradėti keistis krepšininkais. ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski skelbia, jog dėl pirmųjų mainų jau yra sutarta.

Skelbiama, jog NBA čempionai Los Andželo „Lakers“ nusprendė įsigyti Dennisą Schroderį. Mainais už vokietį Oklahomos „Thunder“ ekipa turėtų gauti Danny Greeną ir 28-ąjį šių metų naujokų biržos šaukimą.

D. Schroderis praėjusį sezoną per 30 minučių vidutiniškai rinko po 18,8 taško, 3,6 atkovoto kamuolio ir 4 rezultatyvius perdavimus.

D. Greenas vidutiniškai per 24 minutes rinko po 8 taškus ir 3,3 atkovoto kamuolio.

NBA naujokų birža įvyks lapkričio 18-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)