Apie priimtą sprendimą oficialiai paskelbusi NBA žaidėjų asociacija patvirtino ir tai, jog naujasis sezonas bus sutrumpintas – klubai sužais ne po 82, o po 72 rungtynes.

Sezoną planuojama pabaigti iki Tokijo olimpinių žaidynių.

Lapkričio 18-ąją įvyks NBA naujokų biržą, o netrukus po jos bus atidaryta ir laisvųjų agentų rinka bei suteiktas leidimas komandoms atlikti mainus.

Komandos į treniruotes grįš gruodžio 1-ąją. Tiesa, NBA čempionu neseniai ketvirtą kartą tapęs LeBronas Jamesas jau užsiminė, kad sugrįžti neskubės ir suteiks sau papildomo poilsio.

Nors NBA finale spalį žaidusios Los Andželo „Lakers“ ir Majamio „Heat“ ekipos priešinosi idėjai sezoną pradėti jau gruodį, dauguma komandų turėjo kitokią poziciją.

Priminsime, jog aštuonios prasčiausios praėjusio sezono komandos nevyko į Orlande organizuotą NBA burbulą. Jos savo paskutines rungtynes sužaidė kovą.

Dėl sezono sutrumpinimo 2021 metų NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalis ko gero bus atšauktas.

Kitą savaitę NBA ir lygos žaidėjų asociacija priims galutinius sprendimus dėl kolektyvinės sutarties finansinių sąlygų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)