JAV žiniasklaida skelbia, jog A. Stoudemire‘as pasiekė susitarimą su Bruklino „Nets“ klubu. Puolėjas sutiko tapti vyriausiojo trenerio Steve‘o Nasho asistentu.

Vasarą „Nets“ vairą perėmęs S. Nashas rungtyniavo kartu su A. Stoudemire‘u 2004-2010 metais. Kanadiečio ir amerikiečio tandemas vedė į priekį Finikso „Suns“ ekipą.

Per savo karjerą NBA lygoje „Suns“, Niujorko „Knicks“, Dalaso „Mavericks“ ir Majamio „Heat“ marškinėlius vilkėjęs A. Stoudemire‘as sportbačius ant vinies kabina trečią kartą.

Karjeros pabaigą aukštaūgis skelbė 2016-aisiais, bet tų pačių metų vasarą jis papildė Jeruzalės „Hapoel“ klubą. 2017-aisiais atletas atsisveikino dar kartą, bet po metų jis nusprendė žaisti Kinijoje, „Fujian Sturgeons“ komandoje.

Šių metų sausį 37-erių krepšininkas sukirto rankomis su „Maccabi“ vadovais. Veteranas vedė komandą į Izraelio čempionato viršūnę bei buvo pripažintas naudingiausiu finalo žaidėju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)